Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев отсече: Калин Вельов да не се прави на Мат Деймън, Луиза облечена в скромен цветови букет и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Кралски биограф възстановява зеленото!

Не са доста дамите по света, на които зеленото подхожда а някои даже запраща в стилния пъкъл да се пържат до златисто. При кралският биограф и риалити звезда лейди Колин Кембъл обаче всичко се стича по този начин, че да е в улеснение на облеченото, кройката, цвета и общото чувство. На първо място дамата е собственик на прелестни коси, в чиято светлина се оглежда дълготраен благороден метод, оживял в бързосменящите се фрагменти на английската висша мода, биография с мирис на кавги и медийни боричкания… На второ място лейди Колин Кембъл се намира в личния си палат и сама може да дефинира естетическите правила в него. Тук, където господства духът на английският стихотворец Пърси Шели, обитавал замъка преди епохи, писателката с достойнство разхожда звездния си дрешник, доставил на репортерите не един мотив за дръзки изявления. В прелестно съседство тук са придворните букети, вазата, знаците на великолепие, подредени наоколо и принадлежали във вековете на разнообразни аристократи и прародители. Харесвам този луксозен ръкав, придаващ на инак семплата кройка благосъстояние, пространство и многоточие, след което се развиват подиуми, съгласно мащабите на въображението.

Нещо свещено в Киркоров, напряко свещеническо!

Нови разтърсвания за взора ми откъм Филип Киркоров, по-скоро откъм стила му. Фамозната звезда на сцена, наричаният Майкъл Джексън на Русия, ексцентричният бунтовник на статуквото, от време на време обаче прекалява. Личното ми мнение е, че както за всяка стихия или торнадо се изисква подготовка, по този начин и Филип би трябвало да предизвестява по кое време и по какъв начин счита да се облече. Ето през днешния ден, за Бога, той ври в една зле степенувана церемониалност, тръгнала от обилната му маска, до краищата на ръкавите, сходни на старомодни дамски маншони. Реверите и биетата на този кител едвам удържат златната бродерия, задоволителна за разработване на 15 църковни хоругви, 12 епитрахила и 8 панагии. Обувките на Киркоров могат да отидат ресурс освен поради цвета и твърдостта си а и по тази причина, че могат да обходят света, да покорят Малта и да се върнат за освобождението на Сибир от студовете. Косите на естрадния симпатяга са прилежно вчесани, само че въпреки всичко не престават да припомнят за една от перуките на Емил Димитров. Може и да е същата, с която се появи на Златния Орфей преди време. Не зная какво да си мисля за мраморната плоча под краката на Фил- тя не е нито дългосвиреща, нито, по този начин да се каже с цел да отбелязя някой парцел, най-много наподобява на такава плоча, че по-добре да спра тук.

Луиза облечена в непретенциозен цветови букет

Нова лятна ро/к/ля играе актрисата Луиза Григорова. По-скоро ни изиграва, тъй като съм виждал девойката с доста по-стилни неща. Цветовете издъхват сами по себе си а съпоставени напряко прегарят в тъжната си пастелност. Има един цвят тук, който може да се съпостави с коралово или зацапано оранжево, само че той внася доста тъга и сълзливост в дрехата. Съседството с останалите цветове, най-много със зеленото, ми носи чувство за остаряла мома, която преподава ръкоделие. Белите цветя пък седят някак сиротно, небогати на страст, с влажни очи търсят другарче в нестройния хор от драсканици каквото считам, че съставлява десена. Ако ми бъде разрешено да предположа, самата Луиза не наподобява възторгната от избора си, който може да е наложен или наложителен, в случай че въпреки всичко и е платено да го популяризира. Да си го кажем направо- нещо сходно би носила друга Луиза- Мария Луиза в двора си или до момента в който бъбри за царско време с прислугата. За да бъде потребен, предлагам на хубавицата да опита с патешко жълто, да заобикаля цветята като десен, може би точките и райетата са това, което би подчертало младостта и самочувствието и. Издълженото, красиво лице може да се изтъкне посредством лятна шапка, за какво не и копринена забрадка, изключително в случай че има разполагаем розов кадилак- кабриолет.

Ники Минаж не намира покой и в бременността!

Далечни мемоари от Жозефин Бекер ми носи тази неочаквана визия на Ники Минаж. Цветно мигане от ексцентричността на огромната певица изобилства върху бременната настояща звезда, само че аз ще нарека това безвкусно. Голотата, изключително при бременните не импонира на визията ми за хармония. Особено натруфена с неща, множеството от които наподобяват на строшени детски играчки. Огромен сутиен ме бута в развратни мисли и в случай че това е задачата на една певица, то дано незабавно се запише в чалга академията на България. Планетата е огромна, има място и за нея. Виждам, че Айфеловата кула е намерила ново приложение- тя е послужила за прическа на Ники, единствено че в синьо. Жълто и златно са пръснати слепешката, като че ли селскостопански хеликоптер е бил нает за задачата и е пръскал останки от платове от близкия завод за маски и чанти. С доста по-веща ръка са нареждани висулки, пискюли, мъниста, панделки и пухчета, което заслужава да свалим шапка, само че напълно за малко. По-добре да бъдат свалени чорапките на госпожата, придавайки и смешен тип освен на кабаретна актриса а на облици с надалеч по-неделикатна известност.

Калин Вельов да не се прави на Мат Деймън

Добрият ми прочут Калин Вельов е като месец февруари – може да е високосен /в фешън отношение/, може да е и с по-малко сполучливи дни. Но може да е и като август. Август Попов имам поради. Толкова непуктистичен към модата, толкоз непукистарен, в случай че мога да го дефинира с тези неологизми. Както и да е, аз преглеждам Вельов не като временен народен представител а като звезда от сцената, дал ни прелестни естрадни моменти. Нека естетическият ми репортаж стартира от шапката. По-добре Калин да смъкна шапка на обществото, след това на мен, задето не го подлагам на критика по този начин задълбочено. После да смъкна панталоните…Простете, да ги смени. Защото този цвят, обричащ всичко тук на подозрение, води към прилики със остарял автомобил в центъра на Хавана. Дайте малко ром и дано купона започне…Хавайската риза, каквато имах тъкмо преди да ме вземат машинист, явно и през днешния ден е на мода. Ах, морето, ах шансът ми, за какво не си я резервирах. Общата ми оценка за избора на музиканта е междинен /простете/ три. Без нито един от пръстите ми да е в особена позиция и да показва порочни мисли. Пак простете! Как да бъда потребен на Вельов, как… Ако остави шапката, то би трябвало да смъкна панталоните. Този път в същинския смисъл на думата и да тръгне по плувки, пеейки – И знам, че всичките момчета имат гащи на лалета, или каквото се пееше там. Обувките, тези дребни ладийки за поднасяне на предястия, по-добре да бъдат сменени с нещо цветно, подхождащо на цвета на шапката. Не знам къде съм виждал Мат Деймън облечен по този начин, само че Калин не е Мат, с цел да ни слага в фешън шах.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР