Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Евгени Минчев се подигра на родни звезди

 Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. " Телеграф “ в седмичната му графа " ТелеГАФ “.

Лин не е  Еванжелиста, да си купи огледало

Свлачище от облекла и други неща виждам в тази фотография, изобразяваща Лин Йегер,  основен редактор на Вог. И щях да премълча цялата  панорама, в случай че не беше Facebook пост, който твърди, че въпросната си разрешава да подлага на критика Мелания Тръмп, чиито явни фешън качества не подлежат на рецензии. Освен, че обстоятелствата сами приказват за особената хармония на Йегер, мисля, че човек би трябвало да е на най-малко бутилка Йегермайстер, с цел да понесе най-малкото червилото на устните и. Това под очите и в случай че не са синини, то е най-малко неприятно нанесен грим, която наклонност, както се вижда, има своето продължение към устните.

Цветът на прическата - прясно изцеден сок от моркови, формата може би е български патент, тъй като припомня на едно от дечицата от Ястребино, само че тогава недоимъкът е определял сходни подстрижки. Баба Лин е в пашкула на странна дреха, сплотяваща всичките кошмари на един клошар, а чантата – вероятно скъпа- наподобява на гоблени, изгубили предназначението си. Нататък не излиза наяве това по пръстите пръстени ли са или ревматични промени на костите. Въпросът ми е, Лин е тръгнала на празненство на което се притеснява, че ще я оскубят или към този момент се връща от такова…

Защо Теди, за какво, Кацарова?

Ето по какъв начин спален дънков чувал може да бъде използван като дреха. Браво, Кацарова, отлично Теди! И цялото това дънково войнство е обкантено с леопардово- същинско достижение на дизайнерската креативност. Тук липсва единствено малко блестящо оцветена перушина, с цел да литне дрехата чак в Индия, откъдето може да е пристигнало това ентусиазъм. Щях да забравя- малко тюл и бродерия щяха да са в изгода, като се прибавят, несъмнено малко изкуствени перли.

Уголемени куки за въдица са послужили за обеци- кой не би се хванал на такава естетическа въдица… Шепи от украшения са настанени комфортно в деколтето, където свети красива кожа. Лентата за коса може да бъде прерязана със златна ножица, с цел да открие челото. Нали лентите са с цел да бъдат срязвани… Ако би трябвало да се заключи с една дума ставащото по Теди, то думата ще е ЗАЩО?

Киркоров носи  " Дънките на Ной "?

А, гАспАдин Киркоров, по какъв начин каузи? Чудесен панталон има Негово Величество Кралят на съветската сцена. Добре, че въпреки всичко кралят не е гол, че тогава на друга страница би трябвало да го разказвам. Та, панталонът е полазен от всевъзможни твари, познати и непознати, впили се в материята. Всичко наподобява по този начин, като че ли играчките са били в детски панер и внезапно са избухнали наоколо до звездата, явно след заложена бомба. Харесвам спонтанната променчивост в животинската разпоредба, както и съвпадението, че точно в чатала са съсредоточени дребни прасенца.

Вероятно Мечо Пух е поитал Прасчо, " А мен за какво ме няма… " Може би си от противоположната страна, евентуално е дал отговор приказния воин. Мога да нарека панталона Дънките на Ной. Там са отразени съвсем всички представители на животинското царство и остава Киркорову единствено да нагази в дълбоки води. Така или другояче маратонките му ми припомнят на две дребни моторници, може концепцията за Ной да придобие нови механически параметри и схващания. Червеният пуловер бомбастично довършва помпозните находки по-долу и със самочувствието на почерпен руснак седи и пръска великолепие. Давам лев и осемдесет да видя Филип с черна риза, черни панталони, черни очила, черно сако и в близост да звучи Очи черние…

Немска облечена като немска гражданка…

Сладка е Соня Немска, а семейството й напряко ме кара да си изобретявам смешки. Този път шегите ще са за сметка на облеченото, както виждате - пъстро като дъното на супена паница. Изобилие от текстове, шрифтове, цветове, придават на роклята значение на нещо ушито небрежно, без бъдеще в дрешника на една жена. Напълно разбирам Немска в случай че се е облякла по този начин с цел да простира, само че познавам дами, които и за това се гласят особено, изключително в случай че ще постнат фотографията си във Facebook. Бледите цветове дават прекомерно преимущество на яркочервените надписи, с което те наподобяват на забранителни табели.

Повече бих възприел Соня с нещо на големи цветя, с разиграни цветове и мащаби, с шапка, която да придаде комплектност на един летен тоалет. Къде отидоха буфан ръкавите, които носеха майките ни, само че през днешния ден удачно се връщат на мода, сложени в сполучлив миг и удачна материя… Бих харесал певицата също по този начин в резедаво или розово, даже в съчетания сред двата цвята. Немска умерено може да върне модата на чадърите за слънце, с което ще добави името си и в листата с най-модно уверените дами в сектора. Защото по този начин Немска доста наподобява на немска гражданка, някъде от Лайпциг.

Къде е тракторът на Косьо Филипов?

Леле, Хранова или вуйна Хранова, към този момент се комплицирам какво да кажа. Също и за Филипов- чичко Филипов ли да кажа или Константин Филипов. И всичко това поради едни облекла, по дяволите, още повече по стилните дяволи. Маргарита май още не си е намерила майстора, стилния занаятчия, който да придаде на щастливата и немарливост жанр. Да направи от спонтанното едно добре премерено облекло. Тази блуза сполучливо може да бъде сложена в рамка и да се продава на основната в Несебър, дотолкоз наподобява на улична рисунка, почтена за туристи. Ботаниченските претекстове могат да отиват във всяка една гостна, паралелно до плетените или бродирани салфетки.

Косьо продължава да е приветлив, само че облеклата, които носи му придават тип на добросърдечен фермер, даже към този момент се озъртам къде може да е трактора му. Не зная кой дизайнер е избрал цветовете на това каре, когато карето единствено по себе си е екстравагантно и набиващо се на очи. Оранжево- синята композиция нормално свързвам с цветовете на униформите в секторите непорочност и нефт, в случай че пък космите на гърдите се виждат, тогава мога да разширя периметъра чак до горски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР