Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Липса на позитивни модни йони при Кобилкина, Ивана Тръмп детронира Мелания с три цвята и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Липсва жизненост в облеклото на Найденов и Дафова

Може да се каже, че в случай че видите Васко и Диана Дафова на седалката  в аероплан за Канарските острови, няма да се усъмните, че са блага двойка, която ще прекара красиво ваканцията си. Облеченото от Дафова е в действителност повече от непретенциозно, даже някак тъжно. Бежево като голяма франзела се е проточило по силуета на певицата а от горната страна му „ змии и гущери ”, както обичаше да споделя починалата ми съседка вуйна Върба. От парчето кожа е можело да излезе дребна чантичка, която Диана да размени с тази, която носи. Наметката не прибавя и милиметър жанр към към този момент стореното, само че това е ситуацията на обстановката, както споделяше гореспоменатата ми съседка. Дереджето при Васил Найденов е умерено, нещо като както преди време споделяше Алис Крайчева- комфортни дължини и приятни цветове. Синьото не е цветът на Найденов а с очила, като сгодени два портфейла, работата не става по-добра. С най-добронамерен звук споделям, че в този кадър липсват Стефка Берова, Йордан Марчинков и Грета Ганчева.

Ивана Тръмп детронира Мелания с три цвята

Очевидно е, че Ивана Тръмп, въпреки и да е леко настрана от живота на именития си някогашен брачен партньор, не си оставя магарето в калта. Още повече, тя е колесница, по която постоянно има пищност и сладкодумство, обгърнато в плат и бижута. Бляскавата рокля с която светската тигрица ни гостува през днешния ден е богата, завладяваща, въпреки и присвита в скромна шепа цветове. Реално това са синьо, черно и бежево, които разцъфтяват ефектно поради шарките и необременената долна тъмна част. Косите избухват в познатия от години залп- незабравима и непроменена прическа, по която разпознаваме Ивана. Кройката и дизайна ловко трансформират талията и в талия на Барби. Отвсякъде тук струи овладян съблазън, до който може да се допрян сетивата само че не и ръцете.

Дънките на  Маги  ни лишават от сексапила й

Маги Сидеров- една жена-мечта, нормално вярно облечена, през днешния ден ме кара да си ръся още малко уиски. Така се надявам да придам на облеченото от нея малко повече позитивизъм, да не виждам остро на избора и. Но тук се натъквам на кожено кафяво яке, което мога да одобря на някоя скромна витрина или в случай че го носи петокласничка или пък горделив водач на ТИР. За гарнитура на същото Маги носи чанта, част от украсата на която съответствува с цвета на якето. Синхрон, хубостта е симетричност и по този начин нататък. Само, че не и съгласно мен. Още повече, когато черна блуза къкри в коженото гърне на якето, въвлича в още повече мрачност всичко в близост. Не бих поставил и дънки с толкоз висока талия. Точно противоположното, не бих губил и сантиметър плът, която може да бъде показана, в случай че съм на мястото на госпожата.

Хранова и Громков облечени като за планина

Нямам подозрение, че тази блузка е подарена на Марги Хранова от Кати. Да, същата Кати, която извърши Волна пеперуда и която от дълго време не съм виждал. Блузата е в характерен за Хранова стил- тя открива, разкрива и прикрива, служи по едно и също време и за път и за сцена, може да се иде с нея на пикник, може да се иде и на пазар. Практична е Хранова, дума да няма. Другата жена от фрагмента страхливо театралничи и на нейно място и аз бих направил по този начин, когато знам, че облеклото е непретенциозно а Евгени Минчев дебне отвред. Собствена фотография ли е поставила Мери бойс бенд на облеченото или е волно момиче с колело и розови панталони… Това е хубавото на сергийните покупки, че са като сергийните картини- не си платил доста а хората се чудят по какъв начин ти е хрумнало да ги купиш. В средата Васко Громков /приятно ми е да се срещнем, не бях чувал за Вас/, носи фешън послания от ранните години на дънките. С такава обич господинът показва облеченото, че няма да се учудя, в случай че чака ръкопляскания и статуетка. Уви. Пляскания може да има, само че по избрани елементи на тялото, като се стартира от ръцете. Аноракът е същинска находка, не зная дали такива към момента създават и дали Ути Бъчваров не носеше сходни. Има нещо от Емо Чолаков тук- прогнозата е вярна, само че не е неприятно да си подготвен за най-лошото време.

Липса на положителни фешън йони при Кобилкина

Дали Кобилкина  е сама на себе си полов терапевт и съчетава ли това си умеене с тези на един стилист. Защото това което Наталия е облякла припомня буйно на  класна, поканена на осми март и пенсиониране по едно и също време. Жълтите маншони греят като новородени патета в патетичната среда на палтото, от чиито плат можеха да излязат два постоянни куфара за презокеанско пътешестване. Може би Кобилкина би трябвало да последва тези куфари, с цел да опознае света и да се върне облечена по този начин, както прилича на същинска телевизионна звезда. Палтото е в действителност красиво, само че излъчва чувството на млад денди, тръгнал да покорява мацки или пък котараци в някое парижко предградие. Също по този начин не виждам никакъв финес при някого, хрумнало му да се снима по палто. Надолу следват мрежести чорапи, които вършат краката да наподобяват като окосмени. Окосмение, за което не би стигнало даже използването на косачка. Прическата е свлечена, предизвика незабавно бърза естетическа помощ, ролки, сешоар, само че най-много една шапка, която да довърши този необикновен избор. Позитивни йони тук виждам само в креслото, което би предиздвикало всички носителки на…йони, да се провиснал и изслушат това, което Кобилкина има да им каже.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР