Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев отсече: Черни точки за Рангелова, Софка- сладка, модна Пепеляшка и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Черни точки за Рангелова

Патешко жълт панталон прохожда в сетивата ми, видели какво ли не. Скоро ще навърша 35 години /трудов стаж/ и още не мога да приема някои тълкования на палитрата. То не беше Лили, то не беше Мили Ванили. При Рангелова нещата са постоянно някак миловидни и човек може да преглътне рецензията си, само че през днешния ден напряко се запъхтявам от неразбиране с тези съчетания. Простете за първото изречение, само че това даже не е патешко жълто а вкиснат коктейл от лайм и слюнка от лама. Помня преди време, когато Буюклиева изгряваше, че имах сходен флумастер, с който подчертавах значимите моменти в живота си. Падането на Косигин и гибелта на Андропов, да вземем за пример. Та, в случай че Нели признае, че е била звезда по това точно време, изцяло ще схвана усета и към този необикновен фосфоресциращ цвят. Нагоре обаче идват нови колета от сюрпризиращи съчетания. Бяло и черно, само че освен това а точки и сърца. Гледали ли сте сериала Мама… Правилно- даже там няма толкоз непремислена седативност, отразена посредством текстил, кройка и цвят. Сандалите на Рангелова могат да бъдат завещани както следва- по един на Куркински и един на Чая. Толкова доста черни точки, че има за всички.

Николайчос Цитиридис и Николайчос Илиев с неприятен фешън старт

Завесата се отваря. На сцената са три български звезди или най-малко ненапълно. Вляво Цитиридис припомня, че гръцкото може да е подвластно от американското и в случай че не наподобява като САЩ-ка Васева, най-малко е като Дийн Рийд, с който имах достойнството навремето… Не желая да върша паралел с Бисер Киров, тъй като там пък меридианите на различност са големи. Николайчос е сложил елече от телешки бокс, на което нито един интернационален бокс-турнир може да се опре. Тук се възвисяват нежните черти на една симпатична душа, която е малко но душата ти Гълъбо, душата ти. Николайчос компенсира някои телесни неналичия с татуировки, само че това не са тату а тири ри рам, тири ри рам. Орлин Павлов прави опит за хвърчене над международната мода, само че се приземява в полетата на конфекцията, където нито братята Райт могат да го издигнат нито военната или селско стопанската авиация. Орлинчо си има сива блузка, подала се от всички вероятни ъгли на фрагмента. Това Ники Илиев ли е? Браво. Някой е съумял да го съблече по потник. За повече указания по тематиката натиснете 2. За цялостно събличане натиснете 112.

Синът на Мишо Белчев! Браво!

Особено е прелестно да бъде забелязан сполучлив младеж, облечен по този начин. Наследникът на Михаил и Кристина Белчева-  Константин, разказва отлично маниера по който би трябвало да се носи актьор от неговото потомство. Нещо, за което би трябвало първо да се направи поклон на родителите. В месеца на абитуриентските балове, без значение от формата им по време и след карантина, Константин е приветлив образец за мъжката част от завършващите. Без да се опира на никакви аксесоари и излишества, младият мъж реализира утвърждение единствено с риза и мрачен костюм, към които аз бих предложил папийонка или вратовръзка. Белчев не за първи път притегля внимание със жанр, за жал необикновен за възрастта и поколението му. Но от това лъха топлота, почитание към обществото и родителите, придава му бизнес тип, не изключително публикуван измежду подрастващите. Хубаво си го пее Мишо - Белчевият жанр го има, други да му мислят.

Мантото на Гюзелева, в цвят на управителен кабинет…

Това манто или каквото е облеченото при Ана Мария Гюзелева, ми споделя историята на начална учителка, тръгнала да покори огромния град. Първите аргументи за това възприятие е цвета. Цвят, сложен за установяване, само че несъмнено подобаващ за надпис на пакет макарони или вътрешно обзавеждане на управителен кабинет. Цветът дава отговор и на визиите ми за шикозни брезентени тенти по хотелите, може и рекламни чадъри на цигари и бира. Но, не щеш ли очевидно  има хора, които одобряват цвета за съвременен или просто са били без очила, когато са го избирали. Ана- Мария тактично е добавила наниз в същия цвят, нещо като сервиз за чорба, подарен от нечакани посетители, само че който все в миналото би трябвало да се употребява. Докато съм на кухненска тематика, дано дефинира място на десена на блузата като мушамена завивка. Наскоро поставена, несъмнено, може би леко захабена от почистване с неправилната гъба. Върху всичко това е сервирана бухнала прическа, задоволително небрежна с цел да понесе шапка или най-малко бърз сешоар. Нямам самообладание да се заглеждам в пръснатите на всички места дребни аксесоари, които се събират мъчно даже в двулитров миксер.

Софка - сладка, фешън Пепеляшка

Знаех си, че карантината не се отразява добре на всекиго. Особено на привикналите да употребяват сцената за стилните ревюта на въображението- своето и на стилистите си. Софи Маринова звучи в си бемол мажора на рокля, смъкната непосредствено от мрачното небе, нощни хрипове, трансформирали се в дрехата на Пепеляшка. Фанфари съпътстват придвижването на всяка дипла а каляската, някъде като в описа за Андрешко, е затънала в блатата на един злополучен избор. Бюстието е доста близо до аналогия с гостоприемна кутия за бижута, приканващо отворено, каквото ви е на сърце да си го вземете. От турбуленцията в самолета на последното ми пътешестване до Канарските острови, не бях изпитвал такова възприятие в стомаха. Но ето, то се повтаря при типа на перата, обкръжили деколтето, като охранители самоинициативен концерт. Бляскаво юларче но Сашка Васева, „ опъва смукача ” до краен лимит. Напълно ли е сигурна Маринова, че всичко това е доставено от шивачка а не  от магазин за еротика.Едва ще дочакам свободните от цензура канали тази нощ, с цел да сверя усещането си.  Тъмън да си кажа- каква прелестна шведска ваза в черно, а то било долната част на дрехата на Софка. Всъщност, облеченото има достолепия, които може да бъдат най-добре възприети, в случай че наблюдавате протичащото се от селскостопански хеликоптер.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР