Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев в акция: Зуека и Рачков с ризи като варицела, Азис губи естетически от…дивана си и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Зуека и Рачков с ризи като варицела

Не съм се смял по този начин от времето, когато за пети път прочетох първи том с разказите на Чудомир. Че това са си напряко две капки вода, в които може да се удави всяко положително желание. Сигурно и стилистите на Зуека и Рачков не са желали те да наподобяват тъкмо толкоз занимателни, само че са го постигнали. Леле, ще си глътна езика от смях. Ще си налея, тази панорама, би трябвало да се преглътне с нещо. Погледнете по-отблизо ризите на двамата водещи… Десен на цветенца, като  детска пижамка в целодневна детска градина Кокиче. Тези коскоджамити хубавци, като че ли одеве са се наспали и са ги чучнали на сцената, откакто прилежно са си изпапкали попарката. А Рачков, с неговите физиономии, може би споделя на другарката какво тъкмо е направил до момента в който е бил на гърне. Зуекът има костюм с цвят на дълго чакана Жигула, а розови кърпичка и текстилно цвете са черешката на тортата. Рачковото сако седи като пристигнало от дрешника на Ути а ризата едвам диша от уханията на цветчетата по нея. Какво да ви кажа, дами и господа, мода, но какви ризи единствено, като заболели от варицела!

Г алин с объркващи показа за модата?

Ето, това се споделя изискан, да си облечен в звук с оградата зад теб! Браво Галинче, отлично, отлично, отлично! Дори лейди Гага не се е сетила за това, нека е последвала профила ти в Инстаграм и да се научи по какъв начин се вършат нещата по света. Дрехата ми носи мемоари от времената, в които давахме каквото ни беше омръзнало на боядисване, като доста постоянно ни го връщаха в същото положение, в което е анорака на артиста. Толкова цветове може да са сложени един до различен единствено по нехайство, само че кой съм аз да се меся на Галинчо. Виж, прическата ми  подхожда, мисля, че по едно време Пет шоп бойс носеха такива, може да е бил и различен шоп. Може да е било и фото шоп. Все едно. Харесвам устните, които по този начин издадени напред ми нашепват с мълчанието си хиляди обещания. Мога да поканя момчето на фешън двубой, където и когато му е комфортно, само че най-добре да му дам нови шансове да се поправи. Дуел ли казах…Може би е по-добре да го поканя на…дует!

Азис губи естетически от…дивана си!

Мога да потвърдя, че от двамата на фотографията, диванът е доста по-стилен. Едно кафяво, което може да се види във всяка добра  кожена сбирка, на църковна врата или в случай че щете на старите милиционерски униформи…Така е, само че диван да е по-елегантен от звезда като Азис, това си е в действителност достижение. Понеже диванът няма да разбере какво споделям, уповавам се най-малко артистът да може… А точно, че съм изцяло учуден от избора му- карираната риза, позата и дънките. Кое е провокирало появяването на тази книга в ръцете му- дали е управление по ръкоделие или приспособен вид на 50 нюанса сиво, единствено че за…кафяво. Господи, Едит, както би възкликнал Рьоне в Ало, ало, та даже и перденцето зад Азис е доста по-изискано! Намирам, че сходни съчетания отиват на човек с доста по-спокойна фигура, по която не се виждат мускулни и други възвишения. Дънките несъмнено са се спраскали от мощните бедра на притежателя си, може би и от стойката, която по този начин безогледно е заел. Брадата споделя толкоз доста, че може да разплаче с описа си всяка честна муха.

Браво за Маймарова и Елена!

Красива композиция на алено и черно, потвърждаваща устойчивия усет на две почетни дами от висшето общество. Цветелина Маймарова, позната като кралица на висшата козметика, е повече от изискан, в съчетанието на черна коприна и шифон, разкриващ каквото е належащо и прикриващ каквото би трябвало. Ефектното украшение се разгръща без да изисква особена значимост за себе си, само че може би точно поради това я получава. Елена Кристиано прави красиво завръщане към Валентино, облегнато на качествена дантела и дизайн, обединени от персоналният и сексапил. Двете кралици на хубостта са с прически, които могат да са източник на ентусиазъм и на други бизнесдами.

Повече изискан за дует Шик и Ева…

Нещо не е напълно изискан в този дует и в този момент ще се самосезирам. Виждате Красимир Гюлмезов по какъв начин стои като умел конгресмен на конгреса на Еди Какво Си, с бяла риза и подготвеност за победа, четящ се в погледа му. Мисля, че едно сако би седяло надалеч по-уместно в сравнение с неналичието му, не чакам даже да е лъскаво и шарено сако а просто сако. Булката на господина носи рокля, каквато в никакъв случай не бих се сетил да подаря на който и да било. Дано е било преференциална договорка, другояче не виждам действителна причина човек да подноси нещо сходно. Орнаментите по дрехата ми припомнят на металните оградни детайли в Мейфеър, които стоят автентично на застиналите във вековете здания и на фона на металносивото лондонско небе…Но върху текстил тежат ненужно, като грамадна купчина на задния вход на Кремиковци. Сладко- занимателна е и Ева. Макар  на назад във времето, туниката или каквато  да е там загадъчна дреха, демонстрира не доста високо усърдие, по-скоро нещо като фешън отблъскване на номера. Не носят голяма наслада на очите ми прическите на Домини, по-скоро ми припомнят на домино, което от дълго време не е изваждано от раклата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР