Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев отсече: Николета може да е като булката на принц Уилям, Диона - близка и далечна от Мадона, Салма с коси и визия като Джалма и още… + снимки

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Салма с коси и визия като…Джалма!

Никак не съм склонен с тази визия на Салма Хайек. В предницата плющят камшиците на разноцветни веревни части с никаква логичност и хармония. Дали Салма не търси резултата Джалма с косите, накъдрени и спуснати на волята на ветровете…Напълно непотребен е големият наследник шал, който въпреки  съответстващ на някои от цветовете към бюста, може да бъде употребен за друга визия, да не кажа направо- за различен дрешник и континент. Долната част на роклята прави фигурата на Хайек да наподобява на сладолед на съчка Ескимо, само че от тези от моето време. Огромната сребриста чанта /какво толкоз носите там, бе, хора/, основава сбирка от уплахи особено за мен. Нека опитам да позная- компот от афъски сливи, здравословен сандвич от рошкови и бабини зъби, кисело мляко с фибри или бурканче мед както нашата Лили прави на някои места…Всяка нощ в съня ми ще идваш…Салма.

Пенкова вкарва полихромията този сезон

В навечерието на 30-та годишнина от основаването на фамилната си охранителна компания Скорпио, бизнесдамата Васка Пенкова цъфти в фешън и прочувствена естетика. Днешният  избор е същински кралски лукс, всред който се промъкват приспособените естетически усеща на госпожата, за която светът е към този момент добре опознато поле от безредици. Пенкова, номинирана за Бизнесдама на годината 2020 година, изненадва с отличната композиция от цветове, където си съжителстват в улеснение зелено, алено и бяло, чиито нюанси влияят като пролетна японска градина, без да натежават с нито един подробност. Стилът кимоно, който в никакъв случай не излиза от мода  е белег за най-висше признание на класиката и почтено бележи устойчивото развиване на дамата.

Хари „ залита ” по Трюдо в фешън аспект?

Като тунквана вафла- от горната страна хрупкава коричка, изпод мрачен шоколад е облечена Меган. Палтото и, преметнато повърхностно може би отразява отношението  към кралското семейство и протокола. Ако си една принцеса, мисля, че би трябвало да имаш специфичен човек да се грижи ръцете ти да бъдат свободни от всевъзможни възпрепятстващи свободното придвижване движимости. Двата цвят, въпреки да ги одобрявам върху празнична торта, не ми харесват върху текстил. Извън това- полата  е прекомерно безредна, дълга, увиваща се объркващо върху тялото на досегашната актриса. Не ми подхожда разминаването в материите на горната и долната част на облеченото. Поло яката прави лицето да наподобява съвсем като на Софи Маринова а прическата вади мисля, най- обременяващите му черти. Принц Хари е изглеждал доста по-изразителен и непротоколен, само че даже появяването му да е изисквала сходно облекло, не бих сложил такава вратовръзка на негово място. Мисля, че съм виждал канадския министър председател Трюдо в сходна композиция. Знам ли, може пък да е дипломатически знак. Нали младите са се запътили точно натам. Натам, натам, моме Меган.

Николета може да е като булката на принц Уилям!

Очевидно черното е цвета на седмицата, откакто самата Николета Лозанова го е предпочела. Това е семпло сако, по което се спуска автомагистрала от лъскаво бие, което бие повече на настъпана кристална ваза, грамотно подредена сред пъпа и шията. Николета се е избавила от един непремислен тип, в който варираха доста стилове, обединени съгласно мен,  в безстилие. Прическата споделя хубава приказка за пред сън, ръцете загатват за деликатност, чашата е един признак, от който Филип Трейси би направил красива шапка за Аскот. Когато на Николета всичко това стартира да и омръзва а и животът ще изисква от нея прекосяване на по-високо равнище, дано потърси женствеността в класическите мостри. Все повече ми се желае да виждам госпожата във виолетово и вишнево, да доминира топлата боя на тъмния оранж. Булката на принц Уилям го прави! Да забележим!

Диона - близка и далечна от Мадона!

Чудя се какъв брой време мина от първата поява на Мадона, на която по облекло Диона извънредно наподобява. Дали се връща модата на латекса, на кожените аксесоари, на лъскавото и златното! Не различавам това ботуши ли са или издигнати в сан шушони, които едвам не влизат в гърлото на благата ми приятелка…Ако са ботуши, тъпо, тъй като по никакъв начин не дават отговор на усета ми, в случай че са шушони, два пъти повече. Очилата ме карат да имам вяра в откритите вкусови качества на зодия Близнаци, а прическата въобще не заслужава протичащото се от нея надолу. Коланът, с тип на шивашки метър, минава метър от всички вероятни моди все още, като не се сношава с нито една от тях. Добре де, може и да бъркам, само че той най-малкото не отива на роклята, на която ще се намуси даже Сашка Васева. Общата оценка за облеченото е междинен три, към което би трябвало да се въртят мислите  на певицата до идващото гиздене. Позволявам си да загатна, че Диона би изглеждала в действителност прелестно с една дребна черна рокля, само че не от кожа, по която да се спускат мълниите от  разноцветните камъни на едно луксозно колие. Бих се зарадвал да я видя и с дребна, кокетна шапчица.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР