Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев в акция: Искрата почти като ранен Драго Чая, д-р Джон го дава ала Слави Трифонов, кой облича Ефремов и кой го фризира? И още + снимки

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Лоша фешън седмица за Шер

Не мога да не шер-на това с вас, тъй като то носи както доста усмивки, по този начин и зъзнеща фешън натрапчивост. Шер, както се вижда е избрала черна рокля, за която ми идва мислено, че може би е предходна през десетки неумели ръце, преди да кацне върху звездата. Допускам, че певицата има котка или папагал, които са се гонили върху плата а до момента в който е правила забележка на майка си да не поставя този жакет, несъмнено е пропуснала да види резултата. И по този начин, двете красиви дами не са били в естетическо въодушевление в този ден а в случай че това начело на майката е цената за покупката, то в действителност не са имали време доста да мислят. Как ви се коства яката на по-зрялата от двете,  приличаща на семейство язовци, нанесли се там… Прическата е обладана от зли сили, които са се въргаляли  в леглото си от лак, ролки  и къдрин.

Искрата съвсем като ранен Драго Чая…

Искрен съм, само че не Тончев, когато разисквам на глас тази визия. Тук има нещо от ранния Драго Чая, доста преди да кипне бързовара му в ранните часове на малкия екран Майка. Тази дълга риза, съвсем комбенизон връчва едновременно всички статуетки Златната скилидка, които съм кътал във времето за Искрата. Актуалният артист и основател на шлагери е облякъл черно кожено яке, което щеше да е по-адекватно в случай че беше съчетано с елементарен червен тишърт. На негово място бих добавил хубав копринен шал и едно украшение, което да придаде на скучноватото яке малко повече сценичност и искра. Мислил ли е уважаемият Искрен да ме предложения на кафе и да обсъдим по-нататъшния му дрешник? Защо не на толумбичка или макарони на фурна. Искрен съм!

Д-р Джон го дава но Слави Трифонов

Доктор Джон, само че не Елтън, прави изнасилен опит да имитира на рояла популярния си сътрудник. Шапката е единствено един откъс от тези прилики, които не престават надолу с голямата обеца и сако, наподобяващо на болнична покривка. Д-р Джон, който не е доктор Енчев, има потребност от мощна ножица, не за пластична интервенция а с цел да отстрани този непотребен кичур коса откъм гърба. Д-р Джон не е и Слави Трифонов с цел да си разреши такава фриволност, най-малко за годините на неговото телевизионно начало. Никак не одобрявам и плюшената завивка на рояла, която хем е доста Royal, хем има нещо като детайл в дома на свещеник с грижовна брачна половинка.

Кой облича Ефремов и кой го фризира…?

Пак съм без очила и не виждам вляво ли е положителният другар Кирил Ефремов или  вдясно. Силуетът вляво наподобява строен, извисен, с дребни шарени сектори, което го прави с преимущество пред обекта вляво, който наподобява като че ли електрически дирек. Слагам очилата. Моля за опрощение, това вдясно било дърво. А Кирил, находящ се вляво е в действителност доста бодър и със умерено лице, само че черното кожено яке обърква целият му обаятелен план. Забелязвате ли, че през днешния ден черните якета като че ли са брани от дърветата, без да бранят околната среда. Бялата блузка ефремова се демонстрира като якичка на католически духовник, какъвто би му отивало да играе поради вродената мъдрост и умерено лъчение. Бих предложил да се погрижи за прическата си или да опита с бомбе или   каскет, в случай че фризьорът му е ресурс или арестуван за друга сходна прическа.

Бехар и Зорница в съвършен синхрон

Много деликатност лъха от младата бизнесдама Зорница Димитрова. В качеството си на хазаин на показване новия азбучник на Desizo Monni Exclusive, тя обезпечава ролята си със забележителна невзискателност и внимание към детайла. Белият панталон контрастира тънко с горната тъмна част, където проблясват дребни светкавици бяло а коланът ръководи погледа в вярното разбиране на цялото. Харесвам обувките, които са един празничен звън в тази визия, дарила ни с толкоз чувство за лукс и хубост. Бизнесменът Максим Бехар е същински благородник и това проличава от положеното усърдие, съвпадащо с високите постове, които заема. Изумрудената вратовръзка освежава инак дискретния костюм, като вярно балансира с кърпичката в дребния джоб. Така Бехар поставя в дребния си джоб всички, които са очаквали от него нещо друго в естетически проект.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР