Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев отсече: Доживотен затвор за чорапа на Михаела!

 Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. " Телеграф “ в седмичната му графа " ТелеГАФ “.

Мария Илиева клони към Бриджит БардоМисля, че тази  рокля преди да отиде при Мария Илиева е била тапицерия на диван в семейство с котки. Как другояче да си обясня раздърпаните краища, образуващи привидение на дреха и окончаващи с това лице по дифолт красиво. Опитвам се да схвана стилистичния пиетет на певицата към 60-те и по-специално към облика на Бриджит Бардо, само че е добре да кажа, че това не на всекиго отива. И аз, разбирате ли, желая да се направя на Джони Деп, само че ми липсват една торба чаровности с цел да го реализира. Илиева прави съгласно мен и различен гаф а точно, че сцената изрично изплюва материи като вълна и шаяк а карето явно почива на точно такава основа. Мрежест чорапогащник въвлича Мария в далечните селения на други клубове от където изплъзване има единствено заради вярата ни, че е направила това несъзнателно. 

Ави Бенеди- благородник измежду принцеси

Тя постоянно е привилегия за очите, които я правят оценка. Нестихващото и усърдие, лекотата с която разкрасява събитията, на които е почетен посетител, феерията на дантелените украшения и допълнения, прави от бизнесдамата Мая Хътчинс същинска фешън икона. Този кадър извежда на напред във времето английския интервал на госпожата, където господстват бежевото и черното, дантелата и оголените плещи. Може да се каже, че Хътчинс е източник на доста ентусиазъм за дамите с усет, които могат да я копират без разстройване. Мая е красиво заобиколена от звездите Гуна Иванова и Таня Боева,  наговорили се като че ли да се облекат в черно. И нищо неприятно в това, откакто мотивът изисква вечерно облекло. Гуна цъфти с добре разкрито деколте и носи юношески послания, които възхищават. Таня Боева е като че ли по-умерена, само че все по този начин секси и привлекателна. Вида Пиронкова носи чара на италианска дукеса, отсрочила пътешестване до Венеция и заради това не по този начин мокра. Кокетната брошка с пера позволява че композиторката е оскубала някой критик на Гълъбо или пък е събирала пера на мъжки пернати в бурния си живот. Израелската звезда Ави Бенеди с достолепие съпровожда тази дамска сбирка от звезди, самият той брилянтен и моден. 

Провален фешън дует на Ивана с Кеца

Две митове са се подпрели на стълба на скуката и се сливат в едно. Тук висшата мода е убягнала за Ивана и е прекомерно далечна за Васил Найденов. Без да скрия, че ги желая в дует, мога да потвърдя, че това не е никога фешън подобен. Как и е хрумнало на Ивана да се облече в черно а тази сребриста гарнитура е като борд на голяма паница, даже летяща такава. Обеци като една човешка длан, бодат очите. Васил е имал и по-добри попадения, изключително когато е в костюм и вратовръзка. Легендите имат ангажимент да са постоянно нащрек и стилни. Сакото с изключение на на цвят, не дава отговор на звездата и по размер. То наподобява на харизано или износено или поставено след фрапантна диета. Шалът се спуска като река Ерма а някъде по средата се случва естетически побой сред райетата на плетивото и тишъртката. Не ми подхожда концепцията за големите черни очила, поради че Кеца не е нито Рей Чарлз нито Стиви Уондър. Все отново в случай че двамата решат да изпълнят обща ария, дано това да е …да падат облекла и задръжки, по този начин всичко ще си пристигна на мястото. Или в магазините за облекла втора употреба. 

Райна облечена в ретро шлагер

Ра/Й/но пиле, рано пее съм чувал в  българския фолклор а това пиле не става даже за фешън чорба. Пилешка чорба за душата - да, за едно красиво парче - да, само че за мода, малко съм запазен. Райна, наричана дълго време пиле, към този момент би трябвало да е постигнала идната степен на напредък, което не се отразява от избора и на облекла. Или е време към този момент да и споделят Райна Баретата, което пък не звучи толкоз изтънчено, нито аз ще го позволи. Фолкпевицата е сложила очила надвишаващи верните пропорции за аксесоар, изключително в случай че закриват една трета от лицето. Усещането тук е за жена, единствено че за жена, която преподава ръкоделие в първи клас. Блузата не трансформира това чувство, което се  ускорява с герданчето, прекосяващо площад Деколте с бавна стъпка. А кръшната стойка и държанието на ръката е подобен ретро шлагер, че може да се пуска на занимателен каданс в нощните заведения след среднощ. 

Доживотен затвор за чорапа на Михаела…?

Виж ти, какво старание, каква ученическа грижливост, какво бюро. Направо бюро за следствие на облеклото, някои негови аспекти и битка с " терористичните " му отклонения… Не чак толкоз моменти от казаното могат да се съотнесат към Михаела Маринова, само че дано ми бъде разрешено да осъдя на пожизнен затвор този чорап, посочил се над черен ботуш и за който имам непокътната обособена килия. Червената чантичка е като алената шапчица- във безконечна заплаха от стилният Вълк, който по никакъв начин не се интересува от коя баба е платен този аксесоар. Мила фуркета е разделила на път красивите коси, противоречащи с учебния модел, разпадащ се върху долните аксесоари. И пак- ботушите въплъщават ненавистта ми към войната а в тази ситуация в омъжествяването на едно толкоз нежно творение. Михаела, когато имате време, обадете се, като преди този момент минете през вторични първични материали и оставете описаното от мен там.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР