Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Минчев ги посече: Миро обяздва модата с чатал, модна есен при Данчето, Прея преяжда с цвета и още…

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

ГЪРБОВ Е ЗАГЪРБИЛ ДОБРИЯ СТИЛ

Опитах се да загърбя Христо, само че пуловерът му като че ли самичък ме заприказва. Такъв добросърдечен, топъл, домакински, както се казва- чаша ракия да му налееш, малко царска туршийка и да го върнеш още веднъж в мазето… Актьорът може би е бил без очила, когато е избирал това или пък е внимавал да не обиди тъща си. Може пък да е снимал Бг вид на Американско сватбено одеяло и занимателната дреха да е част от дрешника. Много, доста се дръзвам на алената риза, плъзнала като посетители от Червен бряг върху националния любим. Тя покрива дънките и добре, че го прави, тъй като те са толкоз старомодни, че се чудя дали на етикета им пише  „ планувани за строително-ремонтни действия ” или „ не правете това на обществени места ”. Истината е че си представям Христо по следния начин- едно добре ушито сако, в жанр виенски благородник, тъмнозелена риза, с отворено горно копче, вишневи панталони и шапка от бобър. Така де, копче да не можеш да му кажеш…

МИРО ОБЯЗДВА МОДАТА С ЧАТАЛ

Браво, бе Мире…Какви хубави дънки имаш, сходни на тези на Любо, Графа и множеството от твоето потомство. Къде отидоха лъскавите панталони от времето на Златния Орфей, че даже и от Сан Ремо… Дали това е Жалба за младост или невеж  фешън виц, дали дънките въплъщават нещо, което ми е убягнало, дали би трябвало да виждам по-често Гласът на каквото там беше… Миро за наслада е запазил и укрепил сексапила си- този общителен чатал удостоверява истинността на думите ми, само че не би трябвало ли да е леко спретнат, с цел да не наподобява като на файтонджия отдолу под който се изнизва необязден жребец. Нататък всичко минава без спънки, черното лимитира всевъзможни импровизации, стеснява взора и оставя въображението да си сформира картини и пейзажи. Но… Гръдта юнашка на звездата ербапски зее, като че ли един актуален Балканджи Йово не дава там да обхванат и поникнат нови бижута и косми. На тънка шия герданче се мъдри със свенливостта на перчема, по който може да познаем Миро и даже да си затананикаме Гълъбо. Защото от моя позиция, прическата му припомня на гнездо.

ПРЕЯ „ ПРЕЯЖДА ” С ЦВЕТЯ

Богато цветно меню изважда на бял свят Прея, за която от дълго време не бях чувал. Роклята е като плиснат против вятъра леген с цветя, събрани от сватбено празненство. Поникнала от този бостан на дизайнерското въображение, госпожата или гони аналогия с Жозефин Бекер /показала се с пола от банани веднъж/, или пък играе ролята на филодендрон, простъпка засаден в кашпа с други луковици. Някъде, горе, към билото на протичащото се, певицата наподобява дребна, като карфица в копа сено. Бялата блузка пробва да потвърди, че цветята и холандската цветова просвета са възможни  в България. Мисля си, нямаше ли и Лили Иванова сходна разстановка на полата върху плочата Експрес танго или … Разликата във визиите на двете е, че едното е дългосвиреща грамофонна плоча а другото нормално грачене.

СПА КРАЛИЦА НАЛАГА ТИАРИТЕ

Винаги елегантна, бизнесдамата Юлия Забунова безусловно си резервира правото и на дребна изненада. В случая- кокетна тиара, като дребен знак за съпричастие с кралското семейство на Кралство Хармония. Притежателката на едноименния СПА център диктува модата във висшето общество, като изгрява и се отдръпва като същинска кралица. В днешния си избор Забунова свети в черна дантела, по която минава нискочестотното електричество на персоналния и сексапил. Находчиво е и сребърното, облагородяващо общата картина, в която също по този начин попадат ръкавиците- един доста добър аксесоар. Забележителна е и прическата-  изключително подходящо събитие, даващо приоритет на тиарата.

ИДЕ МОДНА ЕСЕН ПРИ ДАНЧЕТО

Тази рокля е като „ камък на шия, като белег от нож.. ” и незабавно изяснявам за какво. Защото на пръв взор върху нея не проличава да е работено с ножица а като че ли с касапски нож, кървави капки, от който изпълват стилистиката на облеченото. Кройката е повече от озадачаваща. Започвам да мисля, че тази рокля е заета от Стефка Берова или най-малко е поръчвана при нейна шивачка. Или пък мисля си, Данчето  пробва Кейт Уинслет върху носа на Титаник, което също наподобява не е добра концепция. Кафява роза предсказва, че при Христова „ иде есен, иде есен ”. Красивото и лице заслужава доста повече от този есенникаво-никакъв декор от дрехата. Прическата – считам, че даже Карбовски може да и направи по-добра. Обеците- добре! Но мартениците, госпожа Христова, мартениците… Идват ми вповече. Надявам се в този момент, по Великден, да не ги заместите с боядисани яйца вместо гердани.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР