Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за колегите

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за колегите
Коментари Харесай

Модният Лорд попиля Галена, сравни естрадна легенда с пиколо

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за сътрудниците от в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.



Дара е изпаднала в жълтеникав възторг
 

Заради роклето на Дара би трябвало да забранят цветната снимка. В случая, тъй като е ослепителна по един вреден метод. Смятам, че не са открити слънчеви очила, да понесат това зарево.

Освен него, към Дара се развива тайнственост от органза, която води до зрителен... оргазъм. Но това не трябва да предизвиква миловидната певица. Напротив- нека забележи сарказма, въпреки и почтен.

Гримът към очите е доста съобразителен, само че единствено в случай че обектът е състезателен автомобил. Така задния спойлер може да подхожда на джантите, само че това е друга тематика. Прическата гърми, съгласно мен е изгърмяла малко преди да създадат тази фотография.



Колаж Телеграф

Орлин нагласен като пиколо

Минава ли една Коледа без Орлин Горанов... Ето ни го отново, нагизден като пазач в лондонски хотел, да пръска сексапил до момента в който носи куфара ви в апартамент 2023. Може би сакото е направено с положителни планове, може би там е вложена концепцията за положителния мил, беловслас чичко, който отъжедствява празника. Не и за мен. За да укрепи резултата на пиколо, Орлин е разрешил да го облекат в алено и черно, като черното господства дотолкоз, че без сакото той може да взема смени в някоя траурна организация.

Подарете му един черен плащ и ето ви Батман. Дайте му брошура за ръководство категория В и ето ви... машинист. Вижте по какъв начин човек като е интелигентен, дава редица благоприятни условия за приложение. Гаджето наподобява по този начин отегчен, че май ще кара Коледа в Лондон. Но аз- в София. А, това е Поли Генова- дрехата и мяза на Снежанка, единствено, че в която са изсипали доста цялостен пепелник.

 

Люба Пашова възстановява стила Крайчева?

Все се възпирам да разясня дами от малкия екран майка, само че до момента в който си нямаме телевизия- баща, по този начин ще е. Люба Пашова наподобява е наследила освен студията на Алис Крайчева само че и дрешника и. Напомням, че Алис си отиде от този свят преди 10 години. И какво- оттогава нищо ново на стилната сцена?

Сори, само че не мисля. По-неудобното, което си мисля за Пашова е, че облеченото и отива. Но въпреки всичко, кой /освен дузина тв водещи/ носи блуза на черти и цветя. Та, за Бога, баба ми имаше дюшек на сходни шарки.

Видяхте ли обувките- тези благи, мънички, розовички, папучки, с остро връхченце и сребърни панделчици... Гаджето пита за какво приказвам умалително, като келнерка в ресторантска верига. Интериорно видяно, столът и възглавничката още повече ускоряват съчувствието ми към този естетически избор.

 

Галена и роклята и – в " девета глуха "

Позата на Галена е като паметника пред Софийския университет. Като пристигнах в София, споделиха че той означавал- „ аман от нови студенти “. Какво желае да каже позата на Галена- единствено мога да допускам.

Може би застанала против Галин да желае да каже- „ хей, не ви ли стига единствено една Галена “. Може пък и е май по-достоверно, да се кефи, че си е извадила студенстска брошура или пък че има 10 000-то си присъединяване в Студентски град. Нейсе.

Рокличката си е по правилата- дребна черна рокля, само че от кое място са я накацали тези перушини, съсипващи положителната текстилна организация. С пера като тези, Галена незабавно минава в категория Есил Дюран а ръкавите пък я пускат в сбирка Катя Близнакова – 1987 година.

Обувките но Сашка Васева я издигат на едно по-виското равнище, само че единствено физически. Пръстените върху ръкавиците са занимателни, голямото колие към шията припомня на НДК, осветено за новогодишната нощ. Прическата да се върне в музея на вариететните прически- девета зала. Гаджето пита, не било ли „ девета глуха “.

 

Дрехата на Емануела-един необитаем лабиринт?

„ Откъде е входа, моме... “ ми се ще да попитам Емануела поради нейната дреха- лабиринт. Тук, измежду прясно „ варосани “ стени, певицата предлага едно задълбочено търсене в дебрите на някои тайнства. Като табелка в социална тоалетна, събитията ту те карат да влезнеш вляво, ту вдясно.

На мен персонално ми се чини, че това е пустиня, снимана от Космоса, въпреки че качеството е в действителност доста положително. Ама доста положително. По средата се вие Нил, в профил пустота. Като изгасне слънцето, ще наизлизат скорпиони...

Гаджето се обажда и казва- но и тя е Скорпион, нали. Аз не знам коя година сме и кой е министър ръководител на Англия, те си помнят зодиите. Имате ли да кажете нещо за разбеснелите се коси, обладани от ръцете на певицата? Аз не, само че незабавно се търси организацията на фризьорите. Добре де - и на гримьорите
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР