Предлагаме ви нова порция от коментарите на лорд Евгени Минчев

...
Предлагаме ви нова порция от коментарите на лорд Евгени Минчев
Коментари Харесай

Евгени Минчев изригна: Поли Генова е като накълцана пуйка!

Предлагаме ви нова порция от мненията на лорд Евгени Минчев за седмичната му графа в " Телеграф ".

КАМЕЛИЯ - МОДНАТА ЖАНА Д`АРК

Очевидно черното е последният кей на хората без въображение. Камелия, дала на стилните критици толкоз безрезервни мотиви за смях и естетична ведрина, през днешния ден напряко хлопва кепенците под носа ни. Дълга, протяжна и черна, роклята и пробва да оформи някаква визия за власт или суровост. Но къде е тук знамето на Америка или най-малко това на Франция, с цел да размаха като Жана д`Арк желанията си миловидната певица…Оголеното бедро е някогашен прийом и с него са си служели поколението сръбски певачки преди и по време на Лепа Брена. Какво дири Камелия в това точно обграждане и ера е единствено мисъл, която трови праведното ми схващане. Стойката вид основно „ Ф ” е толкоз затормозяваща, че не помня някой с изключение на в скечовете на Мистър Бийн и починалия Бени Хил да я е употребявал с такова самочувствие. Косите в цвят на прокиснал лимон, се стичат като сос върху сьомга, по този начин обезверени и прилежни, че подуват езика.

АНЕЛИЯ ПЕТКОВА НАЛАГА СИНЬОТО

Прекрасно е човек да види на едно място толкоз стилни дами. Най-бляскава е несъмнено писателката лейди Колин Кембъл, чиято черна рокля с къси транспарантни ръкави отразява актуалните фешън направления. Впечатляващо е и бижуто- компактно бяло злато с диаманти. Прическата, нагласена в благороден и исторически аргументиран надолнище, с красиво нагорнище почтено за тиара, образува тънък ореол към лицето. Биографката на принцеса Даяна и Кралицата Майка идва в България за Руския бал на 21 февруари. До нея е бизнесдамата Анелия Петкова- един незагиващ образец за жанр, този път в синя рокля с ръкави, близки по кройка до тези на писателката. Красиво разположените цветя изпъкват с кралско успокоение а прическата следи отвисоко протичащото се. До нея лейди Керъл Кафин- Парсънс е същински дипломат на бялото, един цвят колкото сложен, толкоз и разговорлив във висшето общество.

ОРЛИН ДОГОНВА ВАСКО ПЕТРОВ

Първоначално това учудено, даже привидно уплашено момиче, ми се стори като Миглена Каканашева, само че след това се сепнах, че това е булката на Ники Илиев. Саня е облякла несъответствуваща за възрастта си рокля, с каквато нормално или се женят моми в Родопите или се развеждат в сериала Далас. Горната част наподобява като обинтована а долната- като обетована от скучните находки на дизайнерите, които и да са те. Саня носи чантичка като смален модел на бял кадилак, само че това не е комплимент моето момиче, не е… Господин брачният партньор и Ники Илиев е по момчешки нехаен, само че думата момче при него е към този момент от дълго време отпаднала, по този начин че… Модният му речник, който нормално е в скромни параметри, през днешния ден варира сред тъмносиньо, тъмносиньо и … тъмносиво. Обувките грачат грозно, злокобно в тази мрачевина, чиято единствена привилегия е да открои остатъците от красивите му черти, потънали в брада. Орлин Павлов догонва по жанр старшия си сътрудник Васил Петров, само че това не е комплимент, Орлинче, не е…

ПОЛИ ГЕНОВА, КАТО КЪЛЦАНА ОТ ПУЙКИ

Чудя се какъв брой надалеч може да отиде някой в устрема си да бъде автентичен. Или какъв брой обратно, в търсене на звездния си имидж, в обслужване на упования, които никой няма или най-малко не се интересува. Поли Генова е станала жертва на инертен усет, доставен или от незнайни източници, само че пресъздаващ нежния и трошлив свят на суетата, или от някой напушен стилист чиято отговорност няма по какъв начин да бъде потърсена, заради анонимност. Имаме налице златни гащета, отдолу под които извират ботуши -  блестящият еквивалент на чорапи от неразбираема материя. Златния интервал на Поли е затрупан с водопад от окончанията на черна риза, нещо като разплискан леген с отлежали въглища, проточил се прекомерно ниско, с цел да бъде грациозен. Самата риза е като на свален с ласо каубой. Тук крещят в нестроен хор дупки, капси, копчета, цялостна евтаназия на облекло, което преди мокрите сънища на стилистите евентуално е било годно за носене и хвалба. Огромна обеца позволява там да бъдат вероятни гимнастически извършения на всевъзможни инсекти и дребни птици, само че това орнитологическо приспособление най-добре би седяло в клетка. Прическата, ах прическата, е тематика на дълга е евентуално безполезна психотерапия.
 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР