Предлагаме ви нова порция от коментарите на лорд Евгени Минчев

...
Предлагаме ви нова порция от коментарите на лорд Евгени Минчев
Коментари Харесай

Евгени Минчев пусна гилотината и разтърси България! Посече Фънки и

Предлагаме ви нова порция от мненията на лорд Евгени Минчев за седмичната му графа в " Телеграф ".

СТОРАРО И ЕМИ НА МОДЕН ТЕЛК

В този опус на тематика „ Дънките и тяхното приложение в попфолка ”, глас извисяват Тони Стораро и колежката му Еми Стамболова. Бащата на Фики предлага облите материи, които обикалят услужливо стомаха и другите елементи на тялото. Препоръчва дълъг ръкав, който прикрива каквото би трябвало само че не открива никакви пътища към фешън развиване. Бащата на Фики има прическа от която могат да се създадат повече мустаци в сравнение с жителите на някой френски винарски регион имат. Изглежда, всичко което изпълнителят на Из дис лав епилира, отива при татко му под формата на някаква синовна обич и завещание. Еми Стамболова емитира количества сексапил, впрегнати в необикновен за сетивата ми десен. Тук в жанр Пренс Де Гал вибрират цветове и ноти от една забързана тоналност, по този начин, че да не може да бъде вдървен главния план. Само вратът може да ти остане вдървен, следейки чуруликането на цветовете по нея. Еми се придържа към тематиката за дънковото и е отбелязала тук там отношението си към денима. Джобче, ръкавчета, панталонче- всичко, което би трябвало или да е на ТЕЛК или към този момент пенсионирано по отминалост.

СОФИ НАЛАГА ПАМУЧНИ БРОНЕЖИЛЕТКИ

Софи Маринова се развива фешън тъкмо като под диктовката на дружинен началник от село Паталеница. Зададена е тема- по какъв начин да отблъснем любовник на първа среща и съгласно мен певицата е заслужила първата си шестица. Червеното избива отвред като маринована капия, каквато Маринова вероятно обича да пробва зимъска. Не мога да схвана това бронежилетка ли е начело или защитен механизъм за селфита с почитатели, при които светкавицата им удря по един тукат и те се разотиват. А може би е лигавник, до момента в който гледа Семейни войни или пък портфейл в който къта чеиз за сватбата на някой трети братовчед. Ръкавите – примрял топ коприна, събират цялото ми състрадание, тъй като освен не способстват нищо за елегантността и, само че даже лишават линейни метри от нея. Якичка, обечки, чанта през рамо- не е ли Софи Маринова един същински страдалец на своя избор, вариращ сред каре и фешън заблуди, които по никакъв начин не отразяват известното и лъчезарие. А може би това е просто облекло за обзор при очен доктор.

ФЪНКИ КАТО ГОЛЯМО, НЕОПРАВЕНО ЛЕГЛО

Острумният Фънки демонстрира по какъв начин едно двойно легло би могло да се облече за рождения си ден. Стига копринени и сатенени кувертюри и шалтета, стига плат на почтени зайчета и тигрови детайли.  Вижте по какъв начин величавият музикант е постигнал същото с пет метра дънков плат и близо три метра памук. Коженият  му елек най- достоверно обрисува една добра опция да се оправи с таблата на леглото, без значение дали е за първа брачна нощ или за…извънбрачна. Обувки, като дребни нощни шкафчета обикалят дънковата кувертюра и съблазняват да бръкнеш и да си вземеш хапчетата за сън.  Обилната прегръдка която Фънки предлага, проточва осъществяването на текстилната присъда и води до фешън информация високо на главата му, където се развива шапчеста фикция, която не може да бъде разказана без бутилка абсент. Замислял ли се е в миналото Фънки, просто …да не се снима без режисьор? За някои Фън шуй, за него- Фънки чуй!

ТЕРЗИЙСКА С ХОЛИВУДСКИ НОТКИ В РОКЛЯТА

Запазила сантименталния сексапил на ранния Холивуд, бизнесдамата Камелия Терзийска продължава да регистрира растеж на израстване в облеклото си. В навечерието на 20-та годишнина от основаването на своята Брейн сторм консулт, госпожата още веднъж е образец за жанр и светско държание. Роклята, подбрана по условията на най-висшия протокол, застава за почит върху нея, пресъздавайки всички фешън съблазни. Елегантни са свежата кристална украса в деколтето, прическата, фината диамантена огърлица, постановката на ръцете и тялото изобщо. Това е рокля с извънредно приложение, която може да бъде годна както за средата на есента, по този начин и за зимен бал в Лондон, за блестяща новогодишна вечер и посещаване на гала-спектакъл във Виена. Всичко се пренарежда от мотива, мястото и …една визонена пелерина, която да опонира на капризите на климата.

ЗВЕЗДИ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН ЗА …ЗВЕЗДИ

Хубаво е да видиш звезди измежду бял ден, още повече самият Звезди, който е като попаднал в тъмна нощ. Благодарение на тениската си, потъваща в театралния облак от прахуляк и дим, от лампи и перделъци. Благодарение на облаците от коси, спуснали се над него, като че ли нощен вълнолом, нарисуван от Шукшин и възпят от Ахматова. Талази от гривни се впиват в китката, жонглират изкусно сред атмосферата и кожата, провират се с желанието да се търкулнат по сцената и да затанцуват рок. Но не би. Те са там- проклети каторжници на един чудноват избор. Металната артилерия е превзела и шията на именития артист, врязва се мощно и кара нас, клетите фенове на ставащото, да се задъхваме. Дали младежът на моите години се е замислял за някое артистично таке, отдолу под което косите му да придобият друго значение и жанр? Хрумвало ли му е да сложи едно сако, което да сплоти текстил и плът, хармонизирайки ведро гардеробните и естествените му наличия? Хрумвало ли му е да каже- абе, бай Генчо, дай да пием по един британски чай и да си побъбрим за мода… И да му кажа- ашкоолсун, брато, идвай, написа Блиц. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР