Предлагаме ви да се запознаете с 10 симптома, които показват,

...
Предлагаме ви да се запознаете с 10 симптома, които показват,
Коментари Харесай

Тези тревожни сигнали показват, че сте под силното влияние на негативна енергия!

 Предлагаме ви да се запознаете с 10 признака, които демонстрират, че в тялото ви може да се е натрупала  прекалено много нездравословна сила.

Защото негативизъм ни заобикаля на всички места, а сензитивните хора усещат отрицателната сила доста по-остро от другите.

Главоболие

Когато се сблъскат с отрицателна сила, доста от нас усещат приглушено главоболие.

Причините за главоболието могат да бъдат доста и разнообразни, само че в случай че не можете да обясните болката или да се справите с този проблем, вие просто да носите прекалено много негативизъм в себе си.

Стрес и тревога

Негативната сила, която изпълва човешкото тяло, се демонстрира под формата на възходящо вътрешно напрежение. Умът се  оказва  напълнен с доста токсични мисли и те провокират горест, яд и така нататък И човек става разтревожен. Можете да си възвърнете позитивното въодушевление с обич и грижи за себе си.

Коремни болки

Още един знак за евентуалното съществуване на отрицателна сила във вашата среда или тяло. Така,  в дадена обстановка можем да усетим напрежение в стомаха или корема. В допълнение към физическите  болести, като чревна зараза или отравяне, болката в тази област може фактически да ви опише за доста други неща.

Чувство на физическо отменяне

Много от нас от време на време им се е налагало да се усещат по този начин, като че ли отрицателната сила безусловно ги връща обратно. Това чувство приказва за съществуването на негативизъм в човек, място или движимости.

Надбъбречна отмалялост

Надбъбречните жлези са виновни за реакцията на тревога и стрес. И в случай че прекалено много отрицателна сила се е натрупала вътре или към вас, тези жлези могат да се окажат претрупани.

Когато се усещаме изтощени, депресирани, не можем да заспим или, в противен случай, да се събудим, когато сме заболели и нервите ни изтощени, всичко това са вероятни признаци на така наречен надбъбречна отмалялост.

Затруднено дишане

Затрудненото дишане също може да е знак за  енергийни проблеми. Като предписание, ние „ държим ” нашата тъга в белите дробове и по тази причина, когато човек скърби, страстите му просто му пречат да диша обикновено.

Хронични болки

Негативизмът може да откри израз под формата на от време на време повтарящи се болки или при стесняване и напъване на мускулите. Редовният стрес има неприятен резултат върху положението на тялото, причинявайки отмалялост и физически дискомфорт.

Депресия

Когато сте в такова положение е мъчно да  мислите положително. Не е загадка, че депресията отваря пътя за навлизане на токсична сила в човешкото тяло. И, уви, това е много постоянно срещано събитие в актуалния свят.

Леко неразположение

Повод да се замислим за това, което се случва в нашия живот в този момент, или за друго –  какво тъкмо провокира това положение. Преследвайки решенията  на световните компликации, от време на време изпускаме от взор по-малките проблеми, които се натрупват с времето и порастват като снежна топка.

Изнемогване или комплициране

Друг физически признак на съществуването на неприятна сила. Общуването с други хора може да ни аргументи гадене, комплициране, отмалялост, горест и други неприятни усеща. Ето за какво е толкоз значимо да се отървем от отрицателната сила в точния момент с цел да продължим напред.

Превод на статията If Your Body Is Showing These Warning Signs, You Might Be Retaining Negative Energy


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР