Предлагаме ви 6 техники, които ще ви помогнат да защитите

...
Предлагаме ви 6 техники, които ще ви помогнат да защитите
Коментари Харесай

Как да защитите енергията си от хората с 6 прости техники?

Предлагаме ви 6 техники, които ще ви оказват помощ да отбраните аурата си от силата на хората!

Вероятно сте забелязали, че след другарство с някои хора желаете да летите, а след като общувате с други хора – сте изцедени като лимон. Изглежда, че има хора, които “изстискват целия ви сок ”, макар че не са като енергийни вампири. Всеки човек има друга сила на душата. Колкото по-ярка е душата ти, толкова повече ще повлияе на другите.

Как да се предпазите от резултатите на негативната енергия в хората?

Езотериката казва, че всеки човек има своя лична аура или биополе. Когато сте сред хора, в офиса или в публичния превоз, аурата ви би трябвало да взаимодейства с другите. Едно е, в случай че сте измежду положителен човек, тогава той ще ви “подхрани ”. Съвсем друго е, в случай че човек е потънал в проблемите си или ревнува от вас, той може да „ изсмуче “ от вас виталните ви сили.

Как да отбраните силата си?

Общи рекомендации

Има общи правила, които могат да ви предпазят от резултатите на негативността. Те би трябвало да се практикуват всеки ден.

Избягвайте конфликти.Осъждането и клюките – би трябвало да са ви тематика табу.Редовно се отървавайте от напрежението.Практикувайте духовно рационализиране: медитация, посещавайте черква, енергийни практики.

Как да разберете, че има негативно въздействие върху вас?

Вашето настроение понижава.Чувствате се претрупани и изтощени.Нивото на тревога се усилва без забележима причина.Имате нужда да си вземете душ, да се измиете или да запалите свещ в църквата.

Начини за отбрана от силата на хората

Най-лесният начин да се повлияе на човек е, когато неговият витален запас е понижен: когато той е раздразнен, смутен, разтревожен. Тогава езотериката споделя, че има “дупки ” в аурата. В подобен случай ги затворете с елементарна техника за дълбоко дишане. Представете си, че постепенно издишвате розова светлина, тя ви обгръща от главата до петите и силата към вас става хомогенна. Успокоихте ли се? Можете да се върнете измежду хората.

Техника на отбрана “Кокон ”

Преди да отидете на препълнено място, би трябвало да си визиите, че се намирате в компактен бял пашкул. Вашият пашкул е толкоз компактен, че непознатата сила не доближава до вас.

Техника за отбрана “Духовни ментори ”

Когато се нуждаете от отбрана против влияние на други хора, можете да се молите на своя ангел-пазител с молба да ви отбрани.

Техника на отбрана “Сакрално място ”

Намерете си безшумно място. Може да бъде място отвън дома или във вашия дом, където можете да се заредите с добрина, светлина и успокоение. На местата с доста хора, когато усещате, че вашата енергийна отбрана пада, въображаемо се върнете на мястото си на власт и „ захранете ” себе си.

Технологична отбрана “Мантра ”

Бидейки сред голямо заседание на хора, с молебствия можете да отключите мантри или да слушате църковен хор. Това са енергийно заредени мелодии, те могат да ви балансират и да укрепят вашата сила.

Технология за отбрана “Водопад ”

Ако смятате, че някой „ нахлува ” във вашата енергийна територия, представете си, че стоите под водопад. Водата пречиства и отмива отрицателната сила от вас в този миг.

Вижте още: Ако подстрижете косата си, променяте живота си! Много значимо!

Техника за отбрана “Пречистване на вода ”

Тази техника е подходяща, когато към този момент сте почувствали резултатите на негативността. Идеално е да си вземете душ и да си визиите, че аурата ви се почиства. Ако не можете да вземете душ сега, можете да измиете лицето или ръцете си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР