Предлагаме над 600 млн. лв. да се платят веднага на

...
Предлагаме над 600 млн. лв. да се платят веднага на
Коментари Харесай

Кирил Петков плаща веднага на пътните фирми на 600 млн. лв.

Предлагаме над 600 млн. лева да се платят незабавно на строителните компании, а останалите 50% да минават през парламентарните комисии. Това заяви министър председателят Кирил Петков пред публицисти на гара Яна. Там той се срещна с превозвачи и се качи на тир, с цел да усети дупките по пътищата.

Изявлението на премиера идва в навечерието на квалифицирания за сряда народен митинг на пътния отрасъл. Той планува блокади на 26 пътни сектора в цялата страна и митинг на жълтите павета пред Народното събрание.

" Последното нещо, което желаеме да създадем, е да платим едни пари за действия, които не са осъществени или не са осъществени изцяло. Но първите средства, 50% от тези средства предложихме на нашите съдружни сътрудници, в това число " ИТН ", в четвъртък да мине санирането (оздравяване) на тези контракти, обаче под изискване, че вторите 50% минават през парламентарен доклад. Предложението е в четвъртък това решение да бъде гласувано в пленарна зала ", изясни Кирил Петков пред публицистите.

Очаквайте детайлности

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР