Предлагаме мерки за стабилизиране на ситуацията в днешните тежки времена.

...
Предлагаме мерки за стабилизиране на ситуацията в днешните тежки времена.
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Бойко Борисов е най-сервилният поддръжник на Русия у нас след Тодор Живков

Предлагаме ограничения за стабилизиране на обстановката в днешните тежки времена. Няма нищо трагично. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия съпредседателят на " " и зам.-председател на Народното събрание ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров във връзка днешната декларацията на Демократична България в Народното събрание, в която се желаят " ограничения за депутинизация на България ". Според политическата мощ премахването на съветското въздействие в страната би трябвало да се трансформира в смисъл на съществуването на ръководещото болшинство.

Този документ е съвършено направен и дълго премислян. Ще настояваме тези ограничения да бъдат детайлно създадени, тъй като има осезаема потребност от депутинизация на българския политически живот и на стопанската система. Това се заобикаляше дълги години. Сега се видя, че войната на Путин изостри тези проблеми у нас – в региона на специфичните служби, на енергетиката и така нататък Трябва да се вземат ограничения тези проблеми да бъдат решени, съобщи ген. Атанасов.

Искаме да повишим потенциала на всички служби, с цел да могат да противодействат на съветското хибридно навлизане у нас. Искаме държавното управление да предложи специфична стратегия за инспекция на служителте на специфичните служби за преданост, тъй като и в този момент се вижда, че има пробиви в тях. В региона на защитата - в този момент е моментът да бъдат вложени задоволително средства за решителна рационализация на Българската войска. Трябва да имаме добре подготвени военнослужещи и надеждна техника, акцентира съпредседателят на " ".

Правим всичко допустимо, с цел да преодолеем политическото завещание на предходното ръководство. Защото след Тодор Живков, най-сервилният покровител на Русия у нас е Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Борисов е индивидът, който виновен за тежките зависимости, които България има през днешния ден към Русия. Ще чакаме поддръжка за тези ограничения и от останалите съдружни сътрудници. Няма да слагаме ултиматуми, само че считаме, че тези ограничения би трябвало да бъдат признати за подсилване на властта, уточни ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР