Предлагаме 600 млн. лв. да се платят веднага на строителните

...
Предлагаме 600 млн. лв. да се платят веднага на строителните
Коментари Харесай

Кирил Петков: Предлагаме 600 млн. лв. да се платят веднага на строителните фирми

Предлагаме 600 млн. лева да се платят незабавно на строителните компании, а останалите 50% да минават през парламентарни комисии откакто има отчет на специалисти, че тези действия са действително осъществени ". Това сподели по време на среща с представители на пътния отрасъл министър председателят Кирил Петков.

„ За мен е доста значимо да приказвам тъкмо с дребните превозвачи. Това са хората, които си изкарват хляба всеки ден с най-голяма компликация и желая да чуя от първо лице кои са основите им проблеми, както и да обясня обстановката с пътищата, която се случва в последната седмица. Предложихме на нашите съдружни сътрудници, в това число Има Такъв Народ в четвъртък да мине санирането на тези контракти, обаче под изискване че вторите 50% минават под парламентарен доклад. Останалите 50% да минават през парламентарни комисии, откакто има отчет на специалисти, че тези действия са действително осъществени. Последното, което желаеме да създадем, е да платим едни пари за действия, които не са осъществени или не са осъществени изцяло. Санирането на договорите” за първите 50% е препоръчано на съдружните сътрудници да мине в четвъртък, под изискване, че вторите 50% минават през парламентарен доклад и комисия “, разяснява Кирил Петков.

Кирил Петков разяснява и тематиката с кандидатурата на Любомир Каримански за шеф на Българска народна банка. " Ние имаме вяра, че, когато има спор за номинации, е доста по-добре да се отдръпне тази номинация, да се приказва и да се избере една номинация, зад която застава цялата коалиция. В момента господин Каримански има поддръжката на един от четирите съдружни сътрудници. Според мен това не е методът да се взимат решения за толкоз значими постове. "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР