"Предлагам ви да не се занимавате с разследвания, защото всеки

...
"Предлагам ви да не се занимавате с разследвания, защото всеки
Коментари Харесай

Нинова: Поканих Борисов на среща, той изчезна като торпедо, щом разбра темата


"Предлагам ви да не се занимавате с следствия, тъй като всеки има позиция. Различното пояснение е резултат от гигантска операция. Прокуратурата и съда са единствените институции, които могат да потвърдят какво се е случило. Г-н Цацаров направи първото си политическо изявление, като попита за какво тъкмо желаят проверка на приватизацията на Техноимпекс. Той постоянно приказва обрано, само че тук бе съответен - желаете правдивост или се употребява с политически цели? " Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в студиото на "Лице в лице " по bTV.
"Досието е поискано и обещано. ДАНС се занимава с това, може би тъй като е под управлението на Борисов. Градска прокуратура също сподели, че няма нередности. След като основния прокурор, градска прокуратура и апелативния съд споделят - няма закононарушение. На 29 ноември 2017 година Цацаров е уведомил госпожа Атанасова каква е истината ", изясни соцлидерката.
"Борисов и ГЕРБ пуснаха шайкаджийка, която да клюки. Ние знаем истината. Вчера ми оставиха документа от Цацаров, очевидно имам симпатизанти в ГЕРБ. Каква е задачата на занятието? Истината лъсна и за всеки е ясно, че това е за на ръководство. Дори се пробваха да манипулират мнението на основен прокурор. Целта не е правдивост, а да се почисти опозицията. Това е стилът "Борисов ", добави тя.
След като пуснаха видео от последното изявление на нежното острие на ГЕРБ Десислава Атанасова, която извади документи от 1999 година и зададе няколко въпроса на лидерката на Българска социалистическа партия, тя отвърна по този начин: "Мислите, че ще давам отговор на въпросите на Атанасова? Вие се шегувате. Ще и пратя доста поздрави и ще и кажа единствено, че всичко което има може да го занесе в нужните институции и да се забележим в съда. Пратете я в правовата страна - право и съд. Аз ще си не отстъпвам думите до дъно. Не могат да ме смачкат по този метод, дано е ясно. Държавата ни е поробена от вътрешната страна и в случай че посмееш да кажеш нещо друго, ще бъдеш сплескан. Не, няма да бъда. "
"Кои са Десислава Атанасова, Тома Биков и Антон Тодоров, че да им слизам на равнището? Тома Биков сподели, че фантазията в живота му е да види Борисов в съда. Има вътрешни престижи в ГЕРБ, които мълчат. Къде им е водачът? Когато чу, че желая да приказваме за групировки, изчезна като торпедо ", разкри тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР