Предлагам лидерите да се дръпнем назад, за да може контактните

...
Предлагам лидерите да се дръпнем назад, за да може контактните
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Надявам се, че разумът в политическите партии ще надделее

Предлагам водачите да се дръпнем обратно, с цел да може контактните групи да работят по-лесно.

Това сподели по време на визитата си във Вълчи Дол водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той изрази вяра, че разсъдъкът в политическите обединения ще надделее. „ Оптимист съм, дано да обърнем внимание на хората. Трябва да има постоянно държавно управление. Изборите демонстрираха, че народът сподели „ да “ на ГЕРБ. Народът сподели, че желае да сме рационални по значимите за хората тематики. Нашата пъпна шнур е обвързвана с евроатлантическите сътрудници. Ние нито предлагаме коалиция, нито предлагаме каквато и да е форма на другарство отвън това, което е потребно за страната “, добави Борисов. Той, акцентира, че контактните групи могат да създадат тъкмо този лист от значими за хората неща, България, военната конюнктура в Украйна, с цел да се подсигурява по-късно сигурността на българското общество.
Според него контактните групи ще проработят. „ Вратата за диалози е отворена. Излъчихме единствено двама в преговорния екип – президента Росен Плевнелиев (2012-2017 г.) и някогашния министър на външните работи Соломон Паси, с цел да оставим вратата отворена и всеки да излъчи собствен човек. Нормално е след избори всички да сме в разнообразни настроения. Това, което народът сподели е, че дава доверието си на ГЕРБ, само че не сподели ГЕРБ да ръководи самичък. Първата значима тематика, по която ще се водят диалози е Украйна. Втората тематика след Украйна, е диверсификацията на газа. Виждате връзките, когато президентът Ердоган към този момент няколко пъти приказва към този момент за нахлуване в Гърция. В нашия район, като знаем и връзките сред Сърбия и Косово и заканите сред Русия и Украйна, би трябвало да имаме доста гъвкаво държавно управление и парламент. Политическа партия от тези въпроси избягаха и споделиха, че са срещу закупуването на военни самолети. Те увъртат и по тематиката за Украйна “, сподели още водачът на ГЕРБ.
„ Господин Петков споделя, че не можели да създадат обща парламентарна група с Демократична България, тъй като това било замяна на изборите и имали морал. А единствено преди два месеца той пазаруваше по лабораториите депутатите на Има Такъв Народ. И още една безспорна неистина, обединението им се унищожи от това, че не можаха да си разделят парите. Гроздан Караджов излезе и сподели, че със Слави Трифонов не могат да ръководят с тези крадци “, напомни Бойко Борисов.
„ Аз съм подготвен да приема тяхната обществена политика, единствено че тогава вие ще се откажете да говорите, че ще се строят съвременни пътища, мостове, пристанища, жп линии “, съобщи Борисов.
Според него народът е посочил, че желае политическите обединения да са рационални и обединени. „ Много харесах на „ Да България “ слогана: „ Нека разсъдъкът да надделее, дано сме рационални “, акцентира, водачът на ГЕРБ.
Борисов напомни, че ГЕРБ ще поддържат даването на оръжия за Украйна и добави, че предлагането от страна на партията по тази причина е направено още преди няколко месеца.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР