Предлагала ли е Корнелия Нинова 30 милиона лева на Михаил

...
Предлагала ли е Корнелия Нинова 30 милиона лева на Михаил
Коментари Харесай

ГЕРБ: Предлагала ли е Нинова 30 млн. лв. на Миков, за да се откаже от лидерското място на БСП?

Предлагала ли е Корнелия Нинова 30 милиона лв. на Михаил Миков, с цел да се откаже от лидерското място на Българска социалистическа партия? Ако замълчи по този въпрос, ще приемем, че отговорът е " да ". Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков на конференция в централата на партията.

" Откъде са пристигнали тези 30 милиона, какви задължения са били поети за тях и по какъв начин биха били върнати? Ние имаме отговор на тези въпроси, само че да отговори тя ", предизвика Биков. И се учуди на тази цена, тъй като Българска социалистическа партия не коствала изобщо доста, предвид на всичките изборни загуби на столетницата.

Ако тя беше народен представител от ГЕРБ, до момента да е подала оставка 10 пъти. Търговия с политическа позиция в интерес на престъпни и полукриминални детайли - по този начин изясни Биков желанието на " Отечествен фронт ", образуван от съперниците на държавното управление, които желаят прошка за нарушители.

Над 200 СРС-та са проявени към Корнелия Нинова, до момента в който е зам.-министър на стопанската система в кабинета " Станишев " - във връзка покупко-продажби и стопански ползи на " Фронтиер ". Тя е найподслушваният настоящ политик и е незабавно след следовател Шарланджиева, разгласи депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски, представен от " 24 часа ". Като някогашен зам.-кмет на Пловдив той упрекна соцлидерката в съучастничество в " кражбата на века ", както наричали в града продажбата на панаира.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР