Предлага се като оригинален пакет аксесоари на Nissan и имитира

...
Предлага се като оригинален пакет аксесоари на Nissan и имитира
Коментари Харесай

2024 Nissan Z Customized Edition дебютира с ретро елементи и разделена решетка

Предлага се като автентичен пакет аксесоари на Nissan и имитира автомобила от автомобилния салон в Токио.

Добавянето на високопроизводителен модел Nismo е най-голямата вест към 2024 Z, само че смяната на моделната година носи и друга оригиналност. В Япония, където купето със задно задвижване е известно като Fairlady Z, Nissan пуска персонализирано издание, формовано след прототипа, показан през януари 2022 година на автомобилния салон в Токио. Предлага се като формален пакет истински аксесоари на Nissan и се предлага в два разнообразни усета.

По-малкият пакет носи разграничена решетка с емблемата " Fairlady Z ", модифицирана предна ризница и заден спойлер от въглеродни нишки. Преминете към по-скъпия комплект и Nissan тъкмо ще копира Fairlady Z Customized Proto от миналогодишния TAS. Той прибавя извънредни 19-инчови джанти, стикери на капака, странични стикери и друга емблема. Това е колата, показана на горното изображение, до момента в който галерията по-долу изобразява прототипа от 2022 година, тъй че те са съвсем идентични.

 width=

 width=

 width=

В свързани вести Nissan краткотрайно спря поръчките за JDM-спецификацията Fairlady Z заради дълги периоди за доставка. Това на процедура значи, че преди малко пуснатата дериват на Nismo в действителност не може да бъде поръчана, което е много необичайно. Въпреки това, тези, които имат съществуваща поръчка за елементарен модел, получават опция да преминат към Nismo. Като се има поради това, производството е лимитирано и не всички клиенти ще могат да обръщат своите поръчки. Японският авто производител споделя, че може да се наложи да провежда чоп, с цел да дефинира кои клиенти ще трансферират поръчките си от общоприетия Fairlady Z към пикантния Nismo.

JDM-спецификацията 2024 Z получава тази 432 оранжева багра като намек към Z 432 (S30), до момента в който едно от равнищата на съоръжение към този момент може да бъде със синя интериорна тематика. Занапред всички класове в Япония получават Amazon Alexa, която също идва за 2024 Z Performance и Nismo за Съединени американски щати.

Книгите за поръчки на вътрешния пазар няма да бъдат отворени, до момента в който Nissan не откри метод да понижи времето за доставка. В Страната на изгряващото слънце Fairlady Z Nismo се продава на дребно от 9 200 400 йени (около $64 500 по настоящия обменен курс), до момента в който базовият модел стартира от 5 398 800 йени ($37 900). Северноамериканското поделение на компанията ще разкрие цените на Nismo тази есен, когато е планувано стартирането в продажба на машината единствено със задно задвижване. В Съединени американски щати излизащият 2023 Z стартира от $40 990.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР