Предлага се да се носи отговорност за нарушаване на тези

...
Предлага се да се носи отговорност за нарушаване на тези
Коментари Харесай

Банката на Русия иска да забрани криптовалутите

Предлага се да се носи отговорност за нарушение на тези правила. Централната банка счита, че това е належащо за „ понижаване на заканите, породени от разпространяването на криптовалути “, написа Комерсантъ.

Регулаторът показва и рисковете от образуването на балон на пазара.

„ Рисковете на криптовалутите за частните вложители са свързани с опцията за цялостна загуба на вложения в криптовалути. Курсът на криптовалутите зависи от тяхното признание в обществото и опцията да се употребяват за осъществяване на разнообразни интервенции (включително в границите на противозаконни дейности).

Ръстът на пазара на криптовалути значително отразява вероятността от образуването на балон на пазара “, се споделя в отчета на Централната банка „ Криптовалути: трендове, опасности, ограничения “

Банката на Русия също по този начин предлага да се вкара възбрана за вложения от финансови организации в криптовалути и свързани с тях финансови принадлежности. Предлага се също да се забрани потреблението на съветски финансови медиатори и инфраструктура на финансовия пазар за транзакции с криптовалути.

Централната банка в отчета...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР