Предколедният епизод на "Лигата на джентълмените" не пропусна да се

...
Предколедният епизод на "Лигата на джентълмените" не пропусна да се
Коментари Харесай

Лигата на джентълмените: Тежките дни за Ливърпул и майсторът Лампард

Предколедният епизод на "Лигата на джентълмените " не пропусна да се допре до всички значими тематики в британския футбол, а както знаем по принцип - те са ужасно доста. Все отново във видеото водещият Боби Борисов, както и гостът му - Ивайло Цветков, са се лимитирали до тематиките с Франк Лампард и превъзходното показване на неговия Челси на "Тотнъм Стейдиъм " против едноименния тим, както и предизвикването за Жозе Моуриньо отпред на "шпорите ".

В стадия на предаването става въпрос и за измененията в състава на Манчестър Сити след слабата първа половина от сезона от отбора на Хосеп Гуардиола, както и за бъдещите хрумвания на новия управител на Арсенал Микел Артета. Не може да се пропусне фактът и за назначението на Карло Анчелоти отпред на Евертън и бъдещето показване на италианския експерт на "Гуудисън Парк ". Двамата потърсиха сходствата сред Шефийлд Юнайтед и Борнемут, а за край - международният клубен първенец - Ливърпул, и идният месец януари за него, който съгласно критици и специалисти се твърди, че ще бъде тежък.

Гледайте Лигата на джентълмените всеки понеделник и четвъртък, както и нормалното живо включване във Facebook-групата - "Лигата на джентълмените ", от 19,00 часа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР