Предизвикателството е да погледнете картината и да интерпретирате отделните й

...
Предизвикателството е да погледнете картината и да интерпретирате отделните й
Коментари Харесай

Коя жена НЕ е истинската майка? Изберете отговор и проверете какво може да каже за вашата личност.

Предизвикателството е да погледнете картината и да интерпретирате обособените й детайли. В случая става дума за три дами, които са били помолени да се грижат за бебето.

Никой не твърди, че всички са майки.

Коя от дамите на фотографията не е майка, а прегръща детето?

Сега ще ви кажа, че това не е задача, която ревизира съответни познания, а тест за вътрешен глас. В теста няма правилен отговор. всеки от тях е много вероятен , само че в това време значи нещо друго.

Изберете един отговор на въпроса и проверете какво може да се каже за вашата персона.

 тест

Жена # 1

Ти си преклонен и непретенциозен. Вие знаете по какъв начин да слушате и да ви извадя от равновесие е същинско изкуство . Заобиколени сте от доста надеждни другари, на които постоянно можете да разчитате. Обичате да работите, да релаксирате и да се забавлявате с група съидейници. Самотата не е вашият детайл. В персоналния си живот се стремите на първо място да завладявате хората с личността си, а не с външния си тип.

Жена # 2

Не сте отшелник, само че оценявате времето, прекарано самичък. Имате единствено няколко доверени другари. Не обичате предсказуеми хора. Обичате да прекрачвате границите на позволеното . За обичан човек ще извършите безусловно всичко, само че след раздялата ще си тръгнете за доста дълго време.

Жена # 3

Характеризирате се със успокоение и нерешителност. Не обичате да рискувате, в случай че нямате потребност. Най-хубавото е, че се чувствате заобиколени от другари, които биха могли да ви избавят от всевъзможни неприятности. Имате доста възторг и сте прекомерно любопитни, тъй че ви е доста мъчно да угаждате. Вашият сътрудник би трябвало да дава отговор на трудни критерии, преди да извършите крачка. Абсолютно не толерирате възражения.

Има ли истина в това? Как смятате?

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР