"Предизвикателства" е думата на 2019 г. според Цветан Цветанов. Попитан

...
"Предизвикателства" е думата на 2019 г. според Цветан Цветанов. Попитан
Коментари Харесай

Цветанов разкри сензационно кой стои зад дискредитирането му в ГЕРБ

"Предизвикателства " е думата на 2019 година съгласно Цветан Цветанов.

Попитан в предаването "Годината " по Дарик дали му е мъчително за политиката Цветанов сподели, че се усеща добре. Той уточни, че желае да разгърне това, с което се е захванал в неправителствения бранш.

На въпрос за какво си е тръгнал от политиката, Цветанов съобщи: „ Защото по този начин реших. Реших го дружно със фамилията си. “

По думите му той е бил дискредитиран, имало е интерес от неговото дискредитиране. Хора, които са към и в ГЕРБ са имали известни ползи, изясни Цветанов. Той отхвърли обаче в това роля да има министър председателят Бойко Борисов.

Първите опити за моето дискедитиране бяха още през 2010 година Тогава обявявах имотното си положение. Това беше процедура. Никой обаче не погледна в дълбочина. Те са от 1964 година до 2008 година Тогава със брачната половинка ми си купихме със заем. Другите жилища са ми завещание, разяснява Цветанов.

Сега никой не се интересува от моите парцели. Сега имам един апартамент, където пребивавам със брачната половинка ми. Няма смисъл да оборвам обвиняванията, „ пробвах се да опровергая всичко през 2010г. “, сподели още той.

Видя се, че може и без Цветан Цветанов да се взимат избори, добави Цветанов.

Попитан за какво ГЕРБ загуби основни градове, измежду които Русе и Благоевград, Цветанов съобщи: „ Това са неверните управнически решения, които се вземат в партията и неналичието на разговор “.

"Предполагам, че Борисов си е същият. Просто аз не съм го познавал задоволително добре. Трябва да се търсят дела, което сплотява институции и политици “, разяснява още Цветанов

"Реалност " ще бъде думата на 2020 година съгласно него.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР