Предизвикателната звезда веднага пусна няколко снимки. На тях Гери-Никол е

...
Предизвикателната звезда веднага пусна няколко снимки. На тях Гери-Никол е
Коментари Харесай

Ето с кого е Гери-Никол на остров Пукет /снимки/

Предизвикателната звезда незабавно пусна няколко фотоси. На тях Гери-Никол е по бански, в секси пози, и с необятна усмивка. "Тайланд, здравей още веднъж ", написана изпълнителката на "Шефе, шефе ".
Източници разкриха, че компания ѝ прави боксьорът Даниел Илиев. Двойката реши да се скрие от любопитни очи в чужбина. Двамата не са разгласили общи фотоси, само че по всички качени постове в Instagram излиза наяве, че са на едно и също място едновременно. Съвпадение ли е!?
Припомняме, че за връзката сред двамата се заприказва откакто се появиха дружно на елит награди. Двойката седна на една маса, а през част от времето сподели, че са повече от положителни другари - или той я хващаше за крайници, или пък тя го галеше по врата. Макар да не останаха до края на вечерта, присъстващите ясно схванаха, че сред тях има любовна спекулация.
Даниел Илиев е един от най-атрактивните сегашни състезатели по муай тай у нас. Атлетът, който мина първо през ММА, където също има доста триумфи, сега се състезава на кикбоксовия кръг. Бившата му половинка пък е Александрина Янкова, която феновете познават с ролята й на Поли от "София денонощно ". Гери - Никол пък до неотдавна бе по отношение на Капо Верде от "Бандата на ръба ". Двамата сякаш имаха съществени планове и дори се заприказва за женитба, само че преди известно време стана ясно, че са се разделили.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР