Предизвикателната пианистка Лола Астанова ще е част от откриването на

...
Предизвикателната пианистка Лола Астанова ще е част от откриването на
Коментари Харесай

Секси пианистка открива турнира с Гришо и Ноле

Предизвикателната пианистка Лола Астанова ще е част от откриването на благотворителния тенис шампионат Adria Tour в Белград, проведен от Новак Джокович, в който по покана на международния номер 1 ще взе участие и най-успелият български тенисист в историята Григор Димитров. Родената в Узбекистан Лола има международна популярност като може би най-сексапилната пианистка - част от прословутата й визия е да се явява за осъществяванията си с високи токчета и доста къси рокли, написа 24chasa.bg. Така с изключение на извънреден пианист тя предизвика и провокира още по-голям интерес. А още през 2012 година влиза и в Топ 10 на ранглиста за фешън икони в класическата музика.



Всъщност Астанова и Новак Джокович са другари, а в навечерието на US Open през 2019 година спретнаха и шоу за милионите почитатели по света с дуетно осъществяване на два рояла, което провокира същински взрив в обществените мрежи. Двамата сътвориха версия на We Are The Champions на Queen - музиката в действителност идваше от рояла на Лола, до момента в който Ноле имитираше, че свири на пиано в типичния си артистичен жанр, употребен за фалшификати на мнозина тенисисти и за шоу на и отвън корта.



" И това е единствено след един урок! Честно - не мисля, че тази ария в миналото е звучала по-добре ", написа Астанова с мигане към осъществяването на Джокович. " Браво, не забравяй да си напишеш домашното ", добави пианистката от Ташкент. " Благодаря, професор Астанова ", бе инстаграм ретурът от Новак.

ФОТОГАЛЕРИЯ НА ЛОЛА АСТАНОВА

Самата Астанова приканва почитателите по света да поддържат фондацията на Новак Джокович. А разследване на другарството им Лола се включва и в церемонията по откриването на Adria Tour в Белград. Между формалното начало и два мача на двойки Астанова ще зарадва феновете със своите изключителни музикални качества, само че и с визията си. А по-късно ще бъде изтеглен и жребият, на който ще стане ясно в коя група ще попадне и против кои тенис звазди ще играе първите си мачове след карантината най-голямата българска звезда Григор Димитров.

 Сексапилната Лола Астанова @@@

 Сексапилната Лола Астанова @@@

 Сексапилната Лола Астанова @@@

 Сексапилната Лола Астанова @@@

 Сексапилната Лола Астанова @@@

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР