Предизвикателната Елен Колева изчезна от публичното пространство, но за сметка

...
Предизвикателната Елен Колева изчезна от публичното пространство, но за сметка
Коментари Харесай

Вижте коя позабравена актриса влиза в Игри на волята

Предизвикателната Елен Колева изчезна от общественото пространство, само че за сметка на това е много дейна в обществената мрежа Instagram. Съвсем скоро тя пусна многозначително обръщение, от което огромна част от феновете ѝ заключиха, че следва да я забележим в тв формата " Игри на волята ", написа plovdiv24.bg.

" Да си потегли или да остана? 107 светлинни години от вкъщи... Много път и толкоз подозрения.. Но няма причина да приказвам за това.... Мисията свършва, с задачата е завършено! Ще ми липсвате, деца на слънцето... Но е време за потегляне! Сбогом, мой млечен път! За по-добър свят без ненавист! Следвайте сърцето си, вярвайте в ориста! Само виденията и мозъка ще ви насочат към светлината.... ", това гласи статусът на актрисата, който провокира съществено неспокойствие измежду феновете ѝ.

A post shared by (@elena_kalevska) on Aug 27, 2020 at 3:07pm PDT

Риалити форматът " Игри на волята " започва единствено след една седмица, а любознанието кои са новите звездни участници в него, пораства с всеки минал ден във виртуалното пространство. Дали Елен Колева е част от един от тимовете, следва да разберем доста скоро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР