предизвика буря от слухове за годеж с приятеля си Майкъл

...
предизвика буря от слухове за годеж с приятеля си Майкъл
Коментари Харесай

Скандалната Лейди Гага се кротна, надяна годежен пръстен

провокира стихия от клюки за годеж с приятеля си Майкъл Полански. Причината е, че папараци я засякоха на разходка в Лос Анджелис, а на фотосите ясно се вижда новото украшение на изпълнителката – пръстен с огромен елмаз на безимения пръст.

Самата Лейди Гага въобще не е коментирала персоналния си живот през последните години. Тя се среща с Майкъл Полански от 2019 година За него се знае прекомерно малко – Полански няма нищо общо със света на шоубизнеса, приключил е „ Харвард “ и е създател на лична компания, която се занимава с вложения и благотворителни планове в Силиконовата котловина.

През 2023 година таблоидите разтръбиха, че влюбените са се разделили поради разнообразни разбирания за взаимното им бъдеще, само че слуховете се оказаха партенка. Двойката рядко излиза дружно, само че прави изключения за огромни събития. За последно бяха видени дружно на Супербоул през февруари, тази година.

През годините обратно Лейди Гага имаше няколко ярки романа, в това число и годеж с артиста Тейлър Кини и с нейния сътрудник Крисчън Карино, както и мимолетна случка с Брадли Купър. Оттогава обаче звездата като че ли се кротна и не е правила внезапни придвижвания в съкровен проект.

38-годишната певица е разказвала, че когато е била на 19, е била изнасилена от тогавашния си продуцент. Звездата твърди, че контузията към момента стои надълбоко в съзнанието й.

Източник: вестник „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР