Предизборният щаб на кандидата на демократите за президент на САЩ

...
Предизборният щаб на кандидата на демократите за президент на САЩ
Коментари Харесай

Щабът на Байдън е готов се обърне към съда за преброяване на всички бюлетини

Предизборният щаб на претендента на демократите за президент на Съединени американски щати е подготвен по правосъден път да изиска преброяването на всички бюлетини, пуснати на общите избори в страната. За това оповестява ТАСС, представен от БГНЕС.
Припомняме, че в първото си изказване в края на изборния ден Доналд Тръмп разгласи победа в няколко основни щата и съобщи, че е време броенето на бюлетините и гласовете от пощата да спре. Той изясни, че това е машинация и имитация на изборите за президент. Опитват се да ни лишават изборите, написа той в Twitter.
„ Ако президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп реализира своята опасност и се обърне към съда, с цел да се опита да попречи на естественото броене на гласовете, нашите юристи са подготвени да му отговорят. И те ще победят “, се споделя в изказване на предизборния щаб.
 Джо Байдън води на Доналд Тръмп на президентските избори в Съединени американски щати Джо Байдън води на Доналд Тръмп на президентските избори в Съединени американски щати
Джо Байдън води на Доналд Тръмп след президентските избори в Съединени американски щати. Това сочат първичните данни от преброяванията в обособените щати....
Представители на демократите обявиха, че актуалният собственик на Белия дом се пробва да попречи на преброяването.
Изказването на Тръмп за изкуствено прекъсване на преброяването на гласовете е възмутително и неправилно, безапелационни са от щаба на Байдън.
Какви са последните резултати от преброяването на бюлетините в Съединени американски щати можете да видите тук. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР