Предизборният концерт на Веселин Марешки, на който трябваше да пеят

...
Предизборният концерт на Веселин Марешки, на който трябваше да пеят
Коментари Харесай

Марешки отмени предизборен концерт с Орлин Горанов заради БНТ

Предизборният концерт на Веселин Марешки, на който трябваше да пеят Йордан Караджов ( " Сигнал " ), Маргарита Хранова, Орлин Горанов и остарялата естрадна група " Трамвай номер 5 ", ненадейно отпадна от програмата на някогашния народен представител.

Марешки, който се кандидатира като самостоятелен претендент от Варна на Избори 2023, твърди, че повода да смъкна концерта са различия с Българска национална телевизия.

" В последния миг от Българска национална телевизия постановиха възбрана за присъединяване на част от посетител изпълнителите ", написа Марешки в известие във Фейсбук. " Поради независещи от мен условия, не мога да събера звездите на България на една сцена и със страдание оповестявам, че концертът се анулира ".

Орлин Горанов е единственият от музикантите в афиша на Марешки, който сега е лице на предаване по националната телевизия - " Последният печели ".

Името на Горанов присъстваше и в за втори мандат през ноември 2021.

До момента от Българска национална телевизия не са коментирали обществено проблема с ръководителя на " Воля ". Самият той популяризираше събитието с афиш с надпис " Звездите на България поддържат Веселин Марешки ".

Анонсът му концерта, който трябваше да се организира в последния ден на акцията в Двореца на културата и спорта, предизвика много иронични реакции в обществените мрежи поради ангажирането на известните естрадни музиканти с фигура като Марешки.

Партията му изпадна от Народното събрание още през април 2021 година

На последното си независимо явяване на изборите през ноември 2021 година " Воля " завоюва скромните 7 067 гласа в цялата страна. Преди това имаше и една несполучлива коалиция с НФСБ.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР