Предизборните кампании на Славчо Атанасов за затрупани с павета. Разнася

...
Предизборните кампании на Славчо Атанасов за затрупани с павета. Разнася
Коментари Харесай

Павета има за всички желаещи. Най-много за Славчо павето

Предизборните акции на Славчо Атанасов за затрупани с павета. Разнася ги и по джобовете, с цел да замеря съперниците си с тях. Накрая рухва под тежестта им и чака идната акция. Сега е напълнил дисагите с павета от улица " Отец Паисии ".
Павета в Пловдив има за всички искащи. За всички глави има павета. Но постоянно Славчо е най-отпред, когато стане дума за паваж. Може умерено да му викаме Славчо павето.

През 2010 година имаше предложение 250 000 павета да бъдат дарени за спортната база на Европейския лицей в Оризари, а другият лицей - по стопанска система и администрация, искаше да ги купи за 77 500 лв..

 Тогава тези павета разцепиха главите на общинските съветници, тъй като те се замеряха с тях два часа. Направиха го толкоз очевидно и обществено, демонстративно даже, че се породи състоятелен боязън да не би някои заблудено паве да разбие тяхната меркантилност и те да се трансфорат в напълно елементарни хора, които вървят по павета, а не се замерят с тях.

Тогава и Дани Каназирева беше подготвена да се разреве с глас в залата, в случай че тази камара от 250 000 павета отиде в други ръце. Беше явно, че се е хвърлила в огъня за тези павета, като че ли от дарението зависи ориста на Пловдив.

Онази паметна сесия приключи красиво - даряваме паветата, само че против 10-годишен контракт за гратис прилагане въз основата от общината. Питайте тогавашния кмет Славчо какъв брой спортни събития е провела общината на тази база. И той, и общинските съветници тогава се държаха като павета.Но гласоподавателите най-малко схванаха по кого би трябвало да хвърлят паветата.

" Къде са паветата от " П. Д. Петков? " Този въпрос проехтя в залата през есента на 2015 година, когато Славчо беше спретнал следващия си спектакъл - сякаш да се регистрира като депутат, а водеше предизборно заседание. И тогава сбърка съдбовно. Трябваше да отиграе по-добре този въпрос. Например да каже, че ръководещите са ги прибрали, с цел да си ги чукат по главите, когато той ги бие наесен. Не му стигна кураж обаче, а това беше най-интересният въпрос от предизборна колекция на претендента за кмет: " Къде са паветата? "

Ще ревизира! Това не беше отговор. Обеща, че ще смъква налозите, ще прави картите за пенсионери по-евтини, ще строи стадион " Пловдив ", ще възвръща Белодробна болница, а не знае къде са паветата! Леко отчаяние мина по редиците в залата.

В деня на изборите Славчо бил видян да носи по едно паве във всеки джоб. Така и не се разбра от " П. Д. Петков " ли са. Но в същия ден и гласоподавателите се бяха въоръжили с павета. В Пловдив има за всички.

И в този момент отново е награбил чувала чувала с паветата. Сортирал ги е на квадратни и правоъгълни, такива са по " Отец Паисий ". Щял да ги раздава на гласоподавателите, а те да му отвърнат: " Прав си ".

Славчо го играе добре този спектакъл. Да види хора пред себе си, да се поклони и разпалено да каже какъв брой е по-добър от всички останали. Дава си тип на свещеник, който с парещ взор изяснява на тези надяващи се хора, че след свалянето му от власт Пловдив е различен град, не е неговият. Вярно е, господин Атанасов, различен град е!

А къде, в действителност, отидоха паветата? Кой ги скри, по дяволите? Дайте му ги! Едно политическо паве върви с чувал и събира павета.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР