Предизборни шатри има до Часовника и на пл. Тройката“На нас

...
Предизборни шатри има до Часовника и на пл. Тройката“На нас
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС с открити приемни в Бургас

Предизборни шатри има до Часовника и на пл. „ Тройката “
„ На нас ни би трябвало постоянна България! Целта ни е да имаме държавно управление с мандат на ГЕРБ-СДС, с цел да могат хората още веднъж да живеят умерено. “, това сподели регионалният координатор на ГЕРБ за район Бургас Иван Алексиев при разкриване на предизборната шатра в центъра на града.

Този път открити приемни на коалиция ГЕРБ-СДС ще има на няколко места в Бургас. Едната обичайно е ситуирана до Часовника, другата е на пл. „ Тройката “, а до края на акцията шатри ще има и в разнообразни жилищни комплекси.

По време на откритите приемни жителите на Бургас ще могат да задават своите въпроси, да насочат оферти и да споделят терзания с претендентите за народни представители от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили.

Още при откриването на шатрите доста бургазлии се възползваха от опцията да се срещнат очи в очи с представителите на обединението.  Очаквано въпросите им бяха свързани с високите цени на стоките и с упованията за идния туристически сезон.

„ В навечерието сме на туристическия сезон. Сигналите са, че той ще бъде доста добър. Но при тази неустановеност, която царува в страната, предварителните поръчки могат и да отпаднат. Да, ние желаеме непоклатимост в страната, само че ще демонстрираме всички неуредици, пропуски и некадърни решения на предходното ръководство. Защото през последните две години доста вини се хвърлят на ГЕРБ, само че дано да отчетем обстоятелството, че ние сме в съпротива през това време. ГЕРБ-СДС има упоритостта да ръководи от тук нататък, с цел да се върне стабилността в страната “, сподели пред присъстващите Иван Алексиев.

Думите му бяха подкрепени и от втория в листата Любен Дилов, който съобщи, че против коалиция ГЕРБ-СДС има гневна опозиция.

„ Даваме си сметка, че сме изправени пред един „ Отечествен фронт “, който се е образувал, с цел да се бори против нас на тези избори. Гледаме с усмивка на това, тъй като към този момент ги видяхме в Парламента. Наясно сме какъв брой и какво могат. Наясно сме, че несъгласията сред тях са доста повече от това, което ги събира. Нашата задача е да победим на тези избори и да създадем държавно управление, което да стабилизира страната в един доста тежък миг. “, уточни Дилов.

Той акцентира, че ГЕРБ-СДС се пробва да подкрепя локалните управляващи, тъй като, с цел да се случват хубави неща в общините и кметовете да работят умерено, би трябвало да има постоянна страна. 

От своя страна Андрей Рунчев – който е претендент за депутат от листата на ГЕРБ-СДС и народен представител от 48-то Народно заседание – изясни, че при срещите с хората главният въпрос е по кое време ще спре обедняването на народа.

„ Единственият ни отговор е, че се стремим да бъдем още веднъж първа политическа мощ и да се сформира постоянен кабинет с присъединяване на ГЕРБ-СДС. Видя се, че през последните две години, без нашето присъединяване в ръководството, няма непоклатимост.

Вярваме, че ще получим поддръжката на хората. В листата сме огромен екип с представители от съвсем всички общини и с помощта на сътрудниците от района, няма да оставим обитаемо място без наше наличие “, сподели още Рунчев. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР