Предизборната вълна от ръст на случаите не е медицинска предпоставеност,

...
Предизборната вълна от ръст на случаите не е медицинска предпоставеност,
Коментари Харесай

Василев: Предизборната вълна от ръст на COVID случаите е политическа поръчка

Предизборната вълна от растеж на случаите не е здравна предпоставеност, а политическа поръчка, която математици се пробват да показват като причинност, надали не естествена. Това написа някогашният посланик Илиян Василев на си във Фейсбук.
" Слушам доцент Мангъров тъй като знам че при него няма прикрит интерес на фармацевтични компании, нито ще става народен представител /с сходна партия/, нито пък лампи за пост /под 1000 лв. му понижиха заплата по едно време/. Нито пък печели от обествени поръчки, нито е част от ОПГ в здраеопазването, схемата за която разкри Миролюба Бенатова за държавна болница ", написа още той.
Публикуваме цялостната позиция на Василев без редакторска интервенция:
След като се свършиха " медицинските " доводи против Мангъров и от ден на ден щабистите започнаха да приказват неговите базисни истини за груповия имунитет, за потребността младите да поемат удара, до момента в който се пазят по уязвимите, управляващите изправиха против него някакви начални учители по математика, които ми припомнят на младите комсомолски фрагменти на Партията - нахъскани и невъзпитани.
Самият факт, че те се пускат по централните медии като " специалисти по ръководство на рецесии ", факт неудостоверен от никакъв меродавен исторически запис да са преодолеле някаква предходна рецесия, значи че се утвърдени от управляващите с цел да показват преференциална на тях позиция.
Така Борисов ръководи рецесии от отдалеченост, с проксита.
Ако забелязвате и медиците в щаба започнаха да се въздържат да повтарят като папагали казаното от Борисов, който явно готви благодарение на математиците новата " вълна " която до съвпадне с изборите и да понижи изборната интензивност.
Тези математици са съвсем като социалозите - дават прогнози, които по-късно се " сбъдват " благодарение на операции.
Математиците ми наподобяват като политкомисари, в сравнение с като положителни математици. Той и професор Константинов като математик печели изборите на Борисов.
Имах опит с първите американски математически модели за прогнозиране на Ковид 19 рецесията, които лекар Хичев показа в първо предаване за Алтернативата още през април. Още тогава се видя,че на тях не може да се разчита тъй като са достоверни малко повече от утайката от кафе за гледане.
 Бивш посланик пита: Кой финансира Слави Трифонов? Бивш посланик пита: Кой финансира Слави Трифонов?
Въпросът кой финансира Слави виси и неговият отговор ще бъде даден преди изборите. Това написа някогашният посланик Илиян Василев на профил...
От тогава като чуя математици да се вършат на епидеомиолози се " пипвам за кобура ".
Шарлтания отвред.
Първо, всеки математически модел, изключително прибавен към обществени системи, е меродавен колкото климатичните модели, потребни по правила, само че никога благонадежден. Те за това като " доказателство " употребяват статистически данни, които ретроактивно да потвърждават справедливост.
Второ, откакто механизмите на предаване на болестта още не са потвърдени еднопосочно, а се работи на правилото на тоталните забрани и дейности, маски, карантини, и така нататък, НЯМА КАК ДА НАПРАВИТЕ логаритъм, надлежно благонадежден математически модел. Вкарвате цифри, които да захранят модела и прогнозите, само че логаритъмът като е таванно-подов няма по какъв начин да прогнозирате каквото и да било.
Трето, доцент Мангъров реагира въздържано, както се поставя в тази ситуация тъй като е безсмислено да спориш с простак, рискът той да спори също с простак е голям.
 Хипотеза: Мангъров не желае да става народен представител, а да го чуят Хипотеза: Мангъров не желае да става народен представител, а да го чуят
" Не мога да схвана " патоса " против доцент Мангъров. ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия занапред ще включат в листите си, съперниците на Мангъров. Дори Мутафч...
Ако импресионистите бяха зъболекари, в случай че математиците бяха инфекционисти. Изглежда единствено нелепостта е по-заразна от КОВИД-19.
Предизборната вълна от растеж на КОВИД 19 случаите не е здравна предпоставеност, а политическа поръчка, която математици се пробват да показват като причинност, надали не естествена.
Слушам доцент Мангъров тъй като знам че при него няма прикрит интерес на фармацевтични компании, нито ще става народен представител /с сходна партия/, нито пък лампи за пост /под 1000 лв. му понижиха заплата по едно време/. Нито пък печели от обествени поръчки, нито е част от ОПГ в здраеопазването, схемата за която разкри Миролюба Бенатова за държавна болница.
Значи им пречи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР