Предизборната кампания за парламентарните избори започва на 5 март. Това

...
Предизборната кампания за парламентарните избори започва на 5 март. Това
Коментари Харесай

Парламентарни избори 2021: Кампанията започва на 5 март

Предизборната акция за парламентарните избори стартира на 5 март. Това излиза наяве от хронограмата за идните избори, която ЦИК одобри. Всички дати и периоди към този момент са оповестени на уеб страницата на комисията.
Най-късно до 5 февруари регионалните шефове би трябвало да насрочат съвещания за съставяне на районните изборни комисии. В същия период ЦИК би трябвало да дефинира реда и изискванията за формиране на секции отвън страната, както и размерът на възнагражденията на членове на секционните изборни комисии.
 Здравният министър не сподели, че поради английския ковид ще спрем изборите Здравният министър не сподели, че поради английския ковид ще спрем изборите
Дали може да има отсрочване поради английския вид на ковид? На този въпрос здравният министър проф. Костадин Ангелов уточни, ч...
Министерският съвет би трябвало да одобри план-сметката за организацията на парламентарните избори до 7 февруари. До същата дата ЦИК би трябвало да дефинира броя на мандатите за всеки многомандатен избирателен регион. ЦИК би трябвало да назначи всички РИК до 12 февруари, а до 17 февруари би трябвало да са ясни реда и изискванията за прилагане на медийни пакети.
Срокът за подаване на документи от партиите и обединенията, които ще вземат участие в парламентарния избор,  е 17 февруари.
До 9 март българите в чужбина подават електронно заявление на уеб страницата на ЦИК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР