Предизборната кампания в Испания е в кулминационната си фаза преди

...
Предизборната кампания в Испания е в кулминационната си фаза преди
Коментари Харесай

Санчес и Фейхоо опитват да наберат преднина преди вота в Испания

Предизборната акция в Испания е в кулминационната си фаза преди вота в неделя. Основните противници – министър председателят социалист Санчес и водачът на дясната Народна партия Фейхоо – си насочиха взаимни обвинявания и приканиха гласоподавателите да ги поддържат.

 
Моментът и резултатът от предизборната акция са ясни: десните конфигурират лъжата и ни връщат към нея. Искам да ви кажа нещо: Испания е доста по-добра от Фейхоо и Абаскал и по тази причина ще спечелим изборите на 23 юли.
Педро Санчес – министър председател на Испания

Алберто Нунес Фейхоо съобщи, че би трябвало да се постави завършек на „ санчизма “ – събитие, с което се оспорва честността на настоящия министър-председател и желанието му да извърши обещанията си.

 
Ние сме в последната част на санчизма. Остават пет дни до реализиране на историческа смяна в Испания. Санчизмът е да се съгласиш с който би трябвало, с цел да управляваш толкоз дълго, колкото е належащо.
Алберто Нунес Фейхоо – ръководител на Народната партия 

Според водача на Народната партия, Испания би трябвало да преодолее насъбраните в последните пет години разочарования, разделения и обществено напрежение. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР