Предизборната кампания в България започна. На този фон отговор на

...
Предизборната кампания в България започна. На този фон отговор на
Коментари Харесай

Георги Лозанов: Седмите избори по ред ще бъдат различни

Предизборната акция в България стартира. На този декор отговор на въпросите, кой с кого може би ще ръководи и каква ще е развръзката от седмите по ред предварителни парламентарни избори, дават медийният специалист Георги Лозанов и политологът Татяна Бурунджиева.
Георги Лозанов съобщи, че тези избори ще бъдат разнообразни. „ Може би политиците ще се почувстват неловко към този момент от огромния парадокс, в който живеем с тази поредност от избори, които всякога дават все по-малък резултат. Струва ми се, че тези седми избори по ред ще бъдат по-различни, тъй като без значение от това, че ще влязат доста дребни партии, това са слабосилни играчи. Те нямат огромно значение “, сподели  медийният специалист.
Според Лозанов политическата картина се е изчистила. „ По средата е ГЕРБ-СДС, който носи модел, с който „ Продължаваме Промяната-Демократична България “ се опитваше да се оправи и не съумя. Сега най-сетне българската политика стана ясна по оста изток-запад “, добави той.
„ Изборите ще свършат на 27 октомври. По-рано от март, април избори не се вършат. Не може да се разтегне толкоз доста процедурата, по тази причина считам, че ще създадат всичко допустимо държавно управление даже и за малко. Но към този момент въпросът не е кои, а защо ще вършат държавно управление? И то не такива мантри, а доста съответни неща от вида на бюджет и Плана за развиване и резистентност “, уточни Бурунджиева.
Според политолога определените партии би трябвало да се концентрират върху обстоятелствата, че януари е неуместно да се вършат избори и че това биха могли да бъдат десетите избори, тъй като се организираха и локални, и президентски.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР