Предизборната кампания стартира и всеки един гражданин може да провери

...
Предизборната кампания стартира и всеки един гражданин може да провери
Коментари Харесай

Мъж алармира за кражба на лични данни, оказа се в списъка на „Атака“

Предизборната акция започва и всеки един жител може да ревизира дали името му попада в описите подкрепящи партия за идния избор. Именно това е направил Борис Ганчев. Оказва се, че без да знае и без негово единодушие данните му попадат в листата с хората подкрепящи партия „ Атака “.

По думите на Ганчев той освен в никакъв случай не е давал своето единодушие за това, само че и „ ненавижда съществуването ѝ “. Той е безапелационен, че става въпрос за кражба на персонални данни и документална машинация и приканва всеки един да влезе и да ревизира дали името му инцидентно не участва в някой лист, без да е дал единодушието си.

Видно от мненията под поста му излиза наяве, че той не е единственият с откраднати персонални данни. Негови познати споделят, че също намират имената си в описи на партии, които даже не са чували.

Ето какво написа Борис Ганчев:

Приятели, значимо Преди малко ревизирах в уеб страницата на ЦИК и с цялостен потрес открих, че се намирам в листите на подкрепилите за явяване на изборите партия " Атака ". Партия, която не просто мразя от съществуването ѝ, само че и собственоустно съм храчил воленчо!

Очевидно става въпрос за кражба на персонални данни и документна машинация.

Първото нещо, коеето ще направя като се прибера, ще е да входирам тъжба и ще пусна развиването тук.

Силно ви поучавам и вие да ревизирате дали някоя партия не си ви е " присвоила " в описите си... Можете да го извършите от тук:

Трябва ви ПИК (от линка на страницата), след което да го потвърдите от email-a си. Въвеждате ЕГН, ПИК и captcha код и получавате резултата. Отнема 2-3 миннути. Повечето крадени подписи са точно на партии като на Расате, Вгъзраждане и Атака.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10228323756260307&set=a.4709995509119&type=3
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР