„Предизборната кампания на ГЕРБ в Пловдив бе с ясни послания,

...
„Предизборната кампания на ГЕРБ в Пловдив бе с ясни послания,
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Пловдив Здравко Димитров: ГЕРБ работи за хората и има воля да надгражда

„ Предизборната акция на ГЕРБ в Пловдив бе с ясни послания, с лице към хората, с доста срещи. Ние продължаваме, няма да спрем до тук. Работата занапред стартира. Проблемите ще бъдат решени, хубавите неща ще бъдат надграждани “.

Това съобщи претендентът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров на закриващото събитие, което се организира в новата изложба „ 2019 “.


На него участваха претендентите за районни кметове и общински съветници, членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Менда Стоянова, народните представители, кметът на Пловдив и регионален координатор Иван Тотев, членове и симпатизанти на партията, доста другари.


„ Пловдив би трябвало бъде най-хубавият град за живеене - с високи приходи, успокоение за възрастните, младите да имат работа и да се връщат отново тук “, сподели още Здравко Димитров и прикани за поддръжка на изборите в неделя, тъй като ГЕРБ е партията, която може и има воля да ръководи, да надгражда и да работи за хората.


Своите послания насочиха и претенденти за кметове на региони на „ Централен “ – Георги Стаменов, на „ Южен “ – Костадин Язов, на „ Източен “– Иван Стоянов, на „ Тракия “ – Костадин Димитров, на „ Северен “ – Стоян Алексиев, на „ Западен “ – Димитър Колев.


От името на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Менда Стоянова поздрави с тима на ГЕРБ с извършената енергичната и мощна акция.


„ Ние сме мощни, тъй като сме дружно. Ние сме мощни, тъй като имаме идентични цели и полезности. Ние сме мощни и ще победим “, съобщи тя и прикани на 27-ми октомври пловдивчани да изберат номер 43 в бюлетината за кмет, областен кмет и общински съветници.






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР