Предизборната кампания на американският президент Доналд Тръмп за следващ мандат

...
Предизборната кампания на американският президент Доналд Тръмп за следващ мандат
Коментари Харесай

Тръмп зловещо: К-19 ще затвори САЩ! Ваксина няма да има, а пандемията ще се проточи, ако...

Предизборната акция на американският президент Доналд Тръмп за идващ мандат продължава в щатите Мичиган и Уисконсин. Това оповестяват американските медии.

Президентът нападна съперниците си от демократическата партия по въпроса за противодействието против Covid-пандемията, пробвайки се да завоюва щатите от Средния Запад.

"Демократическата партия, която в миналото сте познавали, към този момент не съществува ", сподели Тръмп през вчерашния ден на гласоподавателите в Мъскигън, щата Мичиган, преди да посети и Уисконсин - два щата в Средния Запад, които изиграха основна роля за успеха му през 2016 година, само че тази година съгласно социологическите проучвания поддържат неговия противник от Демократическата партия Джо Байдън.

Тръмп упрекна демократите, че са "антиамерикански радикали ", опитващи се "да заличат американската история, да подменят американските полезности и да унищожат американския метод на живот ". Обръщайки се към умерените гласоподаватели, той сподели, че имат честен дълг да поддържат Републиканската партия.

Тръмп загатна и губернаторката на Мичиган от Демократическата партия Гретчен Уитмър, против която бе оголен скрит план на антиправителствени екстремисти, ядосани от ограничаващите ограничения, наложени от нея поради ковид:

"Трябва да накарате вашия губернатор да отвори вашия щат, да отвори учебните заведения. Училищата би трябвало да бъдат отворени, нали! Надяваме се, че ще я разкарате доста скоро ", сподели Тръмп, на което публиката отвърна с възгласи "Заключете я! ".

Уитмър отговори на нападките, като съобщи в Туитър: "Точно това е реториката, която изложи на заплаха моя живот, живота на моето семейство и на други държавни чиновници, до момента в който се опитваме да сапсим живота на своите събратя американци ".

Тръмп нападна и Байдън, като упрекна противника си, че в случай че победи, ще забави възобновяване от пандемията, съобщи Ройтерс.

"Байдън ще затвори страната, ще забави имунизацията и ще проточи пандемията ", сподели Тръмп.

Байадън реагира със следното изказване: "Всичко, което президентът Тръмп предлага на народа на Мичиган, е още неистини и заблуди - без проект по какъв начин вирусът да бъде овладян, нито тактика за извеждане на стопанската система от рецесията и никаква визия за сливане на страната ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР