Предизборната кампания е вяла,без никакви нови послания от страна на

...
Предизборната кампания е вяла,без никакви нови послания от страна на
Коментари Харесай

Йотова: Предизборната кампания е вяла, без никакви нови послания

Предизборната акция е вяла,без никакви нови послания от страна на партиитеи без смяна в стила, с който свикнахме, товаказавъв Велико Търново вицепрезидентът Илияна Йотова.Тя разяснява иДокладана Държавния департамент на САЩкато съобщи, че тойсъдържа обстоятелства, които не са нови за наси затоване е неочакван.

Вицепрезидентът уточни още, че България ще оказва помощ на Украйна във войната с каквото може, спазвайки решенията на Народното събрание.

Вместо диалози за бъдещо държавно управление и благоприятни условия да се намерят пресечни точки сред другите политически обединения,продължаватперсоналните спорове,обидии тематики, които не са в дневния ред на обществото, съобщи Илиана Йотова.

ТякоментираиДоклада на държавния департамент на Съединени американски щати за България. По думите ѝ в него са включени изводи на Българския хелзински комитет, на други правозащитни организации, в това число и съответни проблеми, които българският омбудсман е повдигал, по тази причина в него няма нищо изненадващо.

На въпрос по отношение на изпращането на военна помощ за Украйна,вицепрезидентът отговори, че към този момент втори ден се чака позицията на тези партии, които желаят да получат доверието на хората.

Илияна Йотовае във Велико Търновои взе участие втържествата, отдадени на празника на града – 22 март.На този ден(или9 март ст. ст.)през1230 година,войските нацар Иван Асен ІІповеждават тези наТеодор Комнин в борбата при Клокотница.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР