Предизборен щаб на Движение за права и свободи - Ново

...
Предизборен щаб на Движение за права и свободи - Ново
Коментари Харесай

Откриха предизборния щаб на ДПС-Ново начало в Русе

Предизборен щаб на Движение за права и свободи - Ново начало бе открит тази към този момент в Русе. Той се намира на “Борисова 4 ”, тъкмо против постройката на Общината. По време на акцията хората ще могат да се срещат там с претендентите за народни представители, да приказват за проблемите на Русе, както и да търсят общи решения. “Ние ще бъдем покрай хората, дружно с хората, тъй като за нас това е верния метод да се развива Русе и всеки един район в България. Надявам се давайки новото начало преди няколко месеца, да покажем съответни резултати в оласт Русе ”, съобщи лидерът на листата Атидже Алиева - Вели.

“Ние всички сме разнообразни, само че с сътрудниците ще дадем своя принос за това Област Русе да върви напред. Надявам се жителите да идват, да споделят техните визии и проблеми, ние сме отсреща, ще ги изслушаме и се надявам да може да допринесем за решение на проблемите в региона ”, показа Меджнун Мустафов, който е с преференция 110 в листата на Движение за права и свободи - Ново начало. На него се пада задачата да дава отговор за икономическите връзки и вложенията. “Решихме шаба ни да е в центъра с цел да бъде близо дохората. Всеки е добре пристигнал, подготвени сме да обърнем внимание на всеки русенец. Искаме посредством стопанска система и вложения да открием нови работни места, с цел да върнем българите от чужбина ” добави Мустафов.

“Решаването на проблемите на хората би трябвало да сплоти партиите в идващия парламент. Всички партии виждат какъв брой проблеми се натрупаха и какъв брой решения се отсрочват. Надявам се разсъдъка да надделее и политическите сили след изборите да се обединят към цели. Виждаме че целите на евроатлантическите партии, целите на това болшинство, което можеше да се образува в 50 парламент, в по-голямата си част съответстват ”, безапелационна бе Атидже Алиева -Вели.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР