Предисторията на Игра на тронове с работно заглавие Рицарят на

...
Предисторията на Игра на тронове с работно заглавие Рицарят на
Коментари Харесай

Готвят предисторията на Игра на тронове, ето кога ще е премиерата

Предисторията на „ Игра на тронове " с работно заглавие „ Рицарят на седемте кралства: Странстващият рицар " ще се появи по HBO в края на 2025 година, оповестяват " Холивуд рипортър ".

Главният изпълнителен шеф на " Уорнър Брос Дискавъри " Дейвид Заслав даде настояща информация за сериала по време на конференция за приходите на компанията в петък.

Работното заглавие, което на британски е A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, евентуално ще претърпи смяна поради повторната приложимост на думата „ рицар ", разясняват киноексперти.

" Странстващият рицар " е основан на фентъзи новелите за Дънк и Ег на Джордж Р. Р. Мартин, чиито поредност от романи " Песен за огън и лед " и тяхната предистория " Огън и кръв " преди този момент бяха приспособени надлежно като сериалите на HBO " Игра на тронове " и " Домът на дракона ".

Заслав разгласи, че " Странстващият рицар " към този момент е в развой на предпродукция, а премиерата му ще се състои в края на идната година, написа Българска телеграфна агенция.

Действието на " Странстващият рицар " се развива един век преди събитията в " Игра на тронове " и наблюдава двама невероятни герои, които странстват из Вестерос - Дънкан Високия, млад, доверчив, само че самоуверен рицар, и скуайъра му Ег.

" Действието се развива в ера, когато родът Таргариен към момента държи Железния престол, а споменът за последния змей към момента не е липсващ от живата памет. Велики ориси, могъщи врагове и рискови подвизи чакат тези невероятни и несравними другари ", гласи формалният синопсис.

Сценаристи и изпълнителни продуценти на сериала са Джордж Р. Р. Мартин и Айра Паркър, а Райън Кондал ( " Домът на дракона " ) и Винс Джерардис са изпълнителни продуценти.

" Игра на тронове " завърши през 2019 година след осем сезона, до момента в който " Домът на дракона " ще се завърне за втори сезон това лято.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР