Предимно слънчево време ни очаква в последния ден на октомври.

...
Предимно слънчево време ни очаква в последния ден на октомври.
Коментари Харесай

Времето: Слънчево, но от запад ще се заоблачи

Предимно слънчево време ни чака в последния ден на октомври. В утринните часове основно в източните региони ще бъде мъгливо. Около обяд облачността от запад ще стартира да се усилва, ще е най-вече висока. Вечерта над Северозападна България облачността ще се вплътни и още преди среднощ тук-там там ще превали. Ще духа слаб южен вятър. Минималните температури ще са сред 6° и 11°, по-високи по Черноморието; в София - към 7°. Максималните ще са сред 22° и 27°, в София към 23°.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, а на 2000 метра - към 12°.

Над Черноморието в утринните часове ще има ниска облачност или мъгла. До обяд мъглите ще се разсеят, облачността ще се раздра и намалее и до края на деня ще бъде слънчево. Ще духа слаб, в северните региони - до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 19° и 23°. Температурата на морската вода е 19°-21°, по-ниска в региона на Шабла. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР