Предимно слънчево ще е днес, но постепенно ще се развива

...
Предимно слънчево ще е днес, но постепенно ще се развива
Коментари Харесай

Времето: Слънчева сутрин, следобедни дъждове

Предимно слънчево ще е през днешния ден, само че последователно ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и в следобедните часове, основно в Централна и Южна България, ще има краткотрайни превалявания съпроводени с гръмотевици. Ще духа слаб северозападен вятър. Дневните температури едва ще се намалят и оптималните ще са сред 20° и 25°, в София към 20°.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места основно в следобедните часове ще превали и прегърми. Преди пладне ще има повече слънце. Ще духа сдържан северозападен вятър, по най-високите елементи на Рила и Пирин – към момента югозападен. Максималната температура на 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 7°.

По Черноморието също ще е слънчево. По-значителни нараствания на облачността ще има над крайните южни региони, където ще има валежи от дъжд. Вятърът ще е слаб, преди обяд от запад-северозапад, след пладне ще се обърне от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 19° и 24°. Температурата на морската вода е 9-12°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 29 мин. и залязва в 20 ч. и 20 мин. Продължителността на деня е 13 ч. и 50 мин. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР