Предимно слънчево и малко по-топло време ни очаква днес с

...
Предимно слънчево и малко по-топло време ни очаква днес с
Коментари Харесай

Какво време ни очаква през първите дни на ноември?

Предимно слънчево и малко по-топло време ни чака през днешния ден с оптимални температури сред 21 и 26 градуса, в София - към 22°. Ще духа слаб, в Дунавската низина до сдържан северозападен вятър.

През нощта ще бъде ясно, а на следващия ден най-вече слънчево. Временни нараствания на облачността ще има над Източна България. Рано сутринта ще е сред 6° - 11°, а по-късно денем температурите още веднъж ще трансферират 20 градуса. Вятърът ще е слаб, най-вече от северозапад, в Югоизточна България от североизток.

Слаб вятър и слънчево време и на морския бряг на следващия ден. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще духа сдържан, по високите и открити елементи до мощен североизточен вятър. Слънчево време, с оптимални температури в курортите от 10 до 19 градуса.

На Балканите на следващия ден също ще бъде слънчево с краткотрайни нараствания на облачността над източните региони. В утринните часове тук-там в низините и към водните басейни ще има понижена видимост.

Слънчево време и в Италия и по-голямата част от Източна и Централна Европа . Над западните региони от континента и Германия облачността ще забележителна, ще завали на Пиренеите, Британските острови и във Франция.

У нас през първите дни на ноември ще се задържи с температури по-високи от нормалните. Най-топло ще бъде в сряда, когато тук-там температурите ще доближават 25°-27°. Ще бъде и слънчево, заран в обособени региони в Източна България и около Дунав - с мъгли.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР