Предимно мрачното време днес контрастира на един романтичен жест, който

...
Предимно мрачното време днес контрастира на един романтичен жест, който
Коментари Харесай

Романтичен жест по люлински трогна столичани СНИМКИ

Предимно мрачното време през днешния ден контрастира на един сантиментален жест, който трогна в София.

Паркирана кола била покрита с розови сърчица и разноцветни балони. Необикновеният жест бързо-бързо привлякъл вниманието на минувачите в " Люлин ".

" Люлинска романтика! Някой ще бъде сюрпризиран, тръгвайки през днешния ден за работа ", написа Венцислава Д., която прави случката притежание и на обществените мрежи.

Милият жест буди вълна от позитивизъм, а хората приветстват красивия жест на изненада. Някои от тях не закъсняват с догатките. За едни е допустимо кабриолетът да е подарък, готвен за изненада. За други обаче това е благ жест сред двама влюбени.

Но какъвто и да е същинският претекст, разноцветните балони и сърчица по машината радват окото на локалните. Е, появяват се и критици, които смятат, че сходни обществени прояви може да имат противоположен резултат, само че те напълно не са болшинство.

Вижте някои от мненията на столичани:

" Мило е! Хората не помниха по какъв начин се обича и че дребните жестове са с най - огромно значение ", написа Мирела А.

" Каквото и да е - сантиментално e! ", написа Камелия М.

" Като на подарък наподобява. Честито, в случай че е по този начин ", разяснява Живко Ж.

" Жест се прави към индивида съгласно мен, а не целият квартал да научава. В случая може да има противоположен резултат ", счита Камен Г.

Подобни жестове и различен път са се появявали в обществените мрежи, карайки хората със храброст да заключат: Романтиката е жива!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР