Предимно английски, румънски и сръбски туристи почиват в Пампорово през

...
Предимно английски, румънски и сръбски туристи почиват в Пампорово през
Коментари Харесай

Предимно английски, румънски и сръбски туристи идват в Пампорово през февруари

Предимно британски, румънски и сръбски туристи почиват в Пампорово през февруари, заяви Българска телеграфна агенция.   

Условията за ски в курорта са отлични, ски зоните „ Пампорово “ и „ Мечи чал “ са отворени в цялостния си потенциал, преодолявайки проблемите, провокирани от разразилата се през почивните дни гръмотевична стихия. Хотелите в Пампорово са съвсем цялостни с туристи, като високата претовареност на легловата база се обрисува да продължи до края на февруари. 

В курорта посрещат тази седмица повече британски групи, защото в този момент е зимната почивка на Острова.  За идната седмица са преобладаващи резервации от румънски и сръбски ваканционни групи.

През март туристическият поток се чака да бъде най-вече от български клиенти.  На 3 март ще се състои за поредна година обичайното ски втурване с носии.  Хиляди българи от страната и чужбина идват за отбелязване на националния празник със скиорско шествие по туристическата писта от вр. Снежанка.

След 5 март в зимния курорт се вкарват обилни понижения на цените на хотелски услуги, ски пакети и въжен превоз карти. Отчитайки, че всекидневно през март в курорта идват главно български туристи, промоционалните пакети са ориентирани към вътрешния пазар.  Дневна въжен превоз карта за възрастни (от 22 до 65 г.) поевтинява до 75 лева, за възрастни над 65 година и младежи ще коства 59 лева, а за деца от 7 до 12 г.- 45 лева Отстъпките за младежи важат за възраст от 12 до 22 г.  Значителни понижения, достигащи до 50% отстъпка, са планувани за пакети за деца и младежи, включващи освен въжен превоз карти, само че и екипировка и ски образование.  Поевтиняване с 50% е в действие след 5 март и за хотелски услуги в 5-звездните " Перелик " и " Орловец ". 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР