Преди време водещият китайски кардинал Джозеф Дзен предупреди, че Ватикана

...
Преди време водещият китайски кардинал Джозеф Дзен предупреди, че Ватикана
Коментари Харесай

Ватикана и сделката с Китай

Преди време водещият китайски кардинал Джозеф Дзен предизвести, че Ватикана „ предава католическата си катедра в Китай “ и дава своята благословия за новата „ схизматична черква “, основана от китайската комунистическа партия. Сега своят глас извисява и героичният деятел Чен Гуанхенг.

„ Това е договорка с дяволската партия. Това е оскърбление за Ватикана и институцията, която съставлява “, съобщи Чен.

Някои хора настояват, че времето се е трансформирало и че китайското държавно управление не е това, което е било в предишното.

„ Не става въпрос, че в този момент Китай е по-добър от преди. По-скоро става въпрос за това, че папа Франциск е по-различен от пата Йоан Павел II”, съобщи Чен.

Чен Гунахенг придобива интернационална популярност преди към десетилетие. Той осъжда държавното управление, поради политиката му на „ едно дете в семейство “. Тя докара до насилствени аборти, оценени на стотици милиони. Чен беше задържан поради своята интензивност. През 2012 година той избяга от домакински арест и се скри в посолството на Съединени американски щати в Пекин.

В следствие Чен и фамилията му напущат страната и се местят в Съединени американски щати.

„ Аз съм роден и израснал под стопански абсолютизъм в Китай. Аз съм минал мъчения и закононарушения, които от комунистическата партия правят над дисидентите. Те са направили безчет убийства с безусловно неуважение на човешкия живот. Те само целят да запазят своето царуване.

Ватикана ще изпрати представители в Китай, с цел да подпишат съглашението. Там би трябвало да схванат, че в Китай всичко зависи от волята на Китайската комунистическа партия. Това ще е позор, който в никакъв случай не може да бъде почистен “, съобщи Чен., представен от Life Site.

Той подлага на критика и ваткианският представител Марсело Санчес Сордодо.

„ Последните изказване от свещеник Сордодо са притеснителни. Не знам дали той си показва, че е доверчив или в действителност е доверчив? Някои хора си показват, че църквата, която сплотява 1 милиарда души, ще подписа контракт с комунистическа партия.

През предишния август той дойде в Китай и похвали страната за основаването на световен модел за премахването на трафика на органи.

Дали той знае, че през предходната година 32 възпитаници от Вухан изчезнаха безследно? От комунистическата партия не показаха данни по въпроса. Вместо това задържаха репортерите, които приканиха за поддръжка към родителите на тези деца.

Много деца бяха отвлечени, до момента в който играят по китайските улици. Техните органи бяха продадени по-късно. Има отчети и за изгубването без причина на служащи – имигранти. Всички тези ужасяващи проявления показват големия трафик на органи в Китай,.

Подобни незаконни схеми са доста сложни механически за осъществяване. Те не могат да бъдат осъществени без поддръжката на комунистическата партия, която управлява всичко. Можем да считаме, че тя е монополизирала бизнеса с органи. Това ли е най-хубавият на практика модел против тези практики? Не мога да схвана някои неща.

Ватикана предава цялата черква под контрола на „ Патриотичната асоциация “, която е марионетка в ръцете на държавното управление. Това е изменничество. Наиситна е неясно “, съобщи Чен.

Той приканва за ново решение.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР