Преди време в градове у нас се появи услугата за

...
Преди време в градове у нас се появи услугата за
Коментари Харесай

Случка разгневи жена: Няма да се оправим СНИМКА

Преди време в градове у нас се появи услугата за споделено потребление на електрически тротинетка. Удобството притегли вниманието на доста жители, които видяха плюса от сходен вид напредване.

Но ориста на транспортните средства в България надалеч не е лека. Част от тях бяха потрошени, захвърлени на дървета или даже метнати в някоя река. В Пловдив към този момент има няколко случая, при които разхождащи се жители, откриват точно тротинетки в плитчините на Марица.
" Няма да се оправим… ", с това умозаключение реагира столичанка при следващото посягане над две транспортни средства. Тя споделя и фотография, показваща тротинетките в панер за боклук. Място, което напълно не е непредназначено за функционалността им. Случката се разиграла някъде по улиците на столицата.

 Както постоянно се случва, обстановката бе споделена в мрежата, където предизвика най-разнообразни реакции. Много  жители дефинират станалото като неприемливо, само че не липсват  и такива, искащи да схванат предисторията на действието. Намират се и хора, ядосани от употребяващите тротинетки, които смятат, че водачите с сходни транспортни средства би трябвало да попадат под надалеч по-строг надзор, изтъквайки някои от станалите произшествия. Дали културата у нас е ниска? Или просто става въпрос за дребно безчинство? Този въпрос си задават някои столичани в спонтанната полемика, която се получава под въпросната полемика. Вижте част от мненията:  " Да ги беше извадила, с цел да се оправим ", отвърна Томислав П.  " Човек с ниска просвета може да сътвори такава нелепост. Не тя, а индивидът, който я е употребил не е естествен. Дайте да разрушавам всичко, което цивилизованите хора пазят като свое! ", счита Бойка З.
  " Смятай какъв брой би трябвало да си презрян и да ти е прогнил живота, щом ти носи наслаждение от подобен вид действия. Същото се отнася и за хората, които това ги радва ", отбелязва Боян А.  " Самите тротинетки с нищо не са ни отговорни. Замисъла да ги употребяваме е добър, само че дотук. Ние хората не сме читави нито ние, които ги употребяваме, нито са обезпечени условия, където да се употребяват ", отбелязва Краси Л.
  " Като няма наказания, санкции, присъди в обичаната ни България, бих Ви споделила единствено едно - свиквайте ", счита Ивелина Т.

Нарушения на пътя, разнообразни вандалщини или просто безобразия постоянно се срещат в страната. Като нервират съвсем всички, а казусът с похищенията над тротинетки е единствено част от картината. Вероятно санкциите и контрола няма да преостановят с магическа пръчка проблемите в у нас, само че може да накарат някои " причинители " да се замислят. Поне малко.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР